Канадський Марк Chat
-
Всім привіт, в мене друг отримав тренінг з першої мед. допомоги. І скоро буде йти на 0 щоб допомагати і йому потрібно дуже рюкзак з всім наповненням. Він коштує 30 тисяч в Україні . Чи можемо ми зробити збір ?
-
Доброго вечору, двоє дівчат шукають роботу, цікавлять любі ваканції 1) Любов - instagram.com/lyubovkurta?igshid=YmMyMTA2M2Y= 25 років, фотограф ( студійна зйомка, зйомка на природі, сімейні фотосесії та багато інших ) та кухар-кондитор, має досвід роботи менеджером в ресторані, також була баристою 2) Мирослава - instagram.com/miroslava_kinash?igshid=YmMyMTA2M2Y= 20 років, закінчила факультет міжнародних відносин ( бакалавр ), володіє англійською мовою, також має досвід роботи вчителем дітей шкільного віку та дошкільного віку, має досвід праці нянею
-
Всім привіт хто чув може де потрібні помічники столяра або направлення по дереву ,або помічник механіка будь що що не потребує досвіду.Вінніпег)
-
Летіли з дітьми з Риму все супер.
-
Може грубо, але ніби як "з гівна та палиць". В цьому питанні я "старовєр"...краще бетону з широкою основою мб нічого немає. Відео нагадує казку про 3х поросят, які будували собі хатки.
-
Що це !) до чого тут ?!) Смачного !)
-
виглядає, як віп зона на стадіоні "Олімпійський" в Києві
-
Всім привіт. Поділіться досвідом в отриманні візи дитині якщо немає рішення вже півроку. Чи можна самому принести паспорт у візовий? Чи приймуть у візовому ? Всім дякую
-
Я у Варшаву відправляв без запиту, з своєю візою, та запитом на дружину.
-
Доброго дня спробуйте відіслати ксерокопію вашого паспорта з візою свідоцтво про народження з перекладом та завіренє,так як я їхала без чоловіка дозвіл на віввз дитини з перекладом та завірений. Відправляла у Віденьчерез три тиждні мала візу на руках. Спробуйте
-
Підкажіть будь ласка які аналізи потрібно здати для медичного екзамену
-
Отож стосовно цього пункту якраз питання бо не зрозуміло чи потрібно здавати сечу