Канадський Марк Chat
-
Подайте своє резюме на indeed ca.indeed.com/q-mechanic-l-red-deer,-ab-jobs.html?&aceid=&gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA320uR_NvteuO5L4wzHA46yDfUbYEyxF_JqeNwyyOduIhROSUql6LxoCEm0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds ca.indeed.com/m/jobs?q=mechanic&l=Calgary%2C%20AB&radius=25&from=searchOnSerp&sameQ=1
-
В Естонії я почувався безпечніше, але поруч рашка і в Таллінні наче в сизрані мову естонців майже не чутно. Безпека це коли на тебе не падає ракета і ти не стикаєшся щодня з бидлом.
-
Ок. Я скину в групу
-
Головне пишіть що володієте англійською та маєте відкритий ворк перміт. І головне ніяких фото чи прив'язок до віку. В ідеалі один аркуш A4.
-
alis.alberta.ca/look-for-work/resumes-and-references/build-your-master-resume/
-
Це зразки з офіційних посібників по працевлаштуванню
-
Підкажить пліз. Чи в Манітобі схожі цифри, чи іньши?
-
Тут можуть теж допомогти. Це центр допомоги в Калгарі. Ще є також 4 центри за іншою адресою. Туди теж можна звернутись якщо необхідно
-
Kindred Connections Society (403) 233-2360 g.co/kgs/Pezjp3
-
Я скинула зразки в чат. Там де багато фото гляньте
-
Зміст резюме має відповідати тій посаді на яку ви подаєтеся. Ви можете мати декілька зразків свого резюме на різні посади. Не обов'язково вказувати абсолютно весь свій досвід, якщо це різні сфери діяльності. Чим простіша посада, тим менше має бути вказано вашої освіти. Звучить дико, але це така печальна реальність. Наприклад: для фасд фуд, прибирання, різноробочі - не треба вказувати що закінчили університети, маєте кандидатські роботи, складали літаки і так далі і при цьому готові виконувати будь що. Це відлякує роботодавця( з власного пережитого досвіду).