Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Valentyn 🇺🇦
    wrote on last edited by
    З кожним днем Україна здобуває все більшу підтримку на геополітичній карті світу. Відтак, до Канади з першим офіційним візитом прибув Премʼєр-Міністр України - Денис Шмигаль та разом з Премʼєр-Міністром Канади - Джастіном Трюдо обговорили стратегічні питання продовження підтримки України; запровадження нових санкцій проти російських та білоруських компаній та олігархів; підписали оновлені Угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною (CUFTA) та про Молодіжну мобільність між Канадою та Україною; були озвучені офіційні заяви стосовно стримування російської дезінформації під час повномасштабної та гібридної війни. Я маю за честь бути відповідальним за переклад таких відео, але також буду вдячний за підтримку такої ініціативи. youtu.be/tiuweZZvSVk
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika Kozakova
    wrote on last edited by
    Відпишіть де взагалі безпечно жити в районах Єдмонтона🫣🤔 я маю маму і чоловіка а також молодшого брата 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t416639167T Offline
    t416639167T Offline
    Vi
    wrote on last edited by
    Привіт Підкажіть гарні місця для пікніка з зоною для барбек‘ю в Торонто, пліз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alyona Petr
    wrote on last edited by
    destinationontario.com
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    ну що найменше дивно. не завжди навіть на півроку можна знайди, всі арендодавці хочуть контракт на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    Мої друзі канадійці кажуть, що краще по місячно. Тому я, наприклад, шукаю таку аренду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Таке питання чи нормально коли квартиру здають по місячно , а не на рік чи півроку? Просто по місячно рідко коли бачив ,що скажете це нормально чи будуть проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    якщо дуже приблизно, то чим далі від даунтауну і індустріального сходу тим краще.
    1 Reply Last reply
    0
  • t746274145T Offline
    t746274145T Offline
    Snizhana
    wrote on last edited by
    То нормально, але оплату не зафіксовано, як у річному контракті. То за 2 місяці у вас вже можуть попросити іншу суму
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Хто шукає роботу? Потрібні manual machinist( наш токар-фрезерувальник, " станочник) heavy duty mechanic( наші авто механіки вантажного транспорту, спецтехніки на базі тягачів) Вимоги, комунікативна англійська(чим краща тим краще) Без англійської не турбуйте! ясне діло знати свою роботу, але можливі і виключення!!!! Мати голову на " плечах", не пхати свої "заготовки" в місця куди не потрібно та голову також. Робота на місці в цеху, місто Grande Prairie. За детальною інформацією прошу в приватні. Щоб тут не " забивати ефіру" Дякую за увагу. P.S. Рівень заробітної плати, Ваші умови і тд. обговорюються БЕЗПОСЕРЕДНЬО на співбесіді з керівником.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Vysotska
    wrote on last edited by
    В нас також приблизно, ми годину чекали поки нас відведуть, а сам WP дуже швидко, але нас з літака було десь 30 людей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лев
    wrote on last edited by
    Man randomly stabbed at Mill Woods bus stop | CTV News edmonton.ctvnews.ca/man-stabbed-at-edmonton-bus-stop-had-just-arrived-in-canada-after-fleeing-war-in-ukraine-1.6354125
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лев
    wrote on last edited by
    Читаю новини в Едмонтоні на зупинці в 6.00 год підрізали ножем українця який прибув до Канади 11 днів тому, просто їхав на роботу, Іван Пилипчук🙏зараз в лікарні ,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jonas_ua
    wrote on last edited by
    Це серйозна подія,але по чатах не бачу великого співчуття і стурбованості наших земляків😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Всі небайдужі можуть допомогти www.gofundme.com/f/ivan-philipchuck-was-stabbed-in-edmonton-ab?utm_campaign=p_cf+share-flow-1&utm_content=undefined&utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_term=undefined
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jonas_ua
    wrote on last edited by
    Літом була схожа ситуація у Вінніпезі. Українцю який пробув в Канаді 2 тижні підлітки ніж в шию всадили
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Коротко про те що потрібно знати про громадський транспорт та ситуацію з наркоманами в цілому у Канаді...
    1 Reply Last reply
    0
  • t531134139T Offline
    t531134139T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Хто знає, якшо у мене польські права, але не міжнародні (вони тільки польською мовою, бо я знаю шо є ще польські права інглішом, але у мене польською все), то чи працює для мене в канаді ця можливість перші 3 місяці їздити на цих правах? Чи треба одразу здавати на нові права
    1 Reply Last reply
    0
  • t887620003T Offline
    t887620003T Offline
    Serg25
    wrote on last edited by
    Треш
    1 Reply Last reply
    0
  • t1046447013T Offline
    t1046447013T Offline
    Bogdan
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть будь ласка, дуже терміново потрібна будь-яка робота в Калгарі, якщо є якісь варіанти, буду дуже вдячний
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags