Канадський Марк Chat
-
після подання на допомогу треба буде йти кудись, чи на картку відправлять кошти?
-
Повідомлення від канадських друщів після поширення в фб Hey sweetie. I donated $50.00 to the go fund me page for the guy who got stabbed. That is absolutely horrible. I hope he gets better soon.
-
Вказана провінція Саскачевана, тому що ви його там отримували. Але у вас немає обмежень по території Канади. Можете працювати і жити в любій із провінцій
-
У вас в самому низу ворк перміту написано, що ви маєте можливість працювати в любій провінції Канади. В мене також вказано BC, а я в Альберті
-
рібятки всім привіт) скажіть як там зараз ситуація в Едмонтоні? ми з сімюєю зараз в Торонто, поки тут ряду не бачимо з роботою та житлом, бачимо тільки що все дуже дорого, а на рахунок Едмонтону розглядали також, скажіть є якась робота в творчій галузі? дизайн, зйомка, фото, відео, аерозйомка? якщо є якась інфа скажіть будь ласка, креативні, творчі люди шукають роботу та де влаштуватися, дякую вам) будьте здорові!!!
-
www.youtube.com/watch?v=uXxMTBt1CN8
-
Дивився раніше та потім вікепедію і загалом дуже багато прочитав різної тематики на цю тему , багато навіть дуже багато різениться у цій я би сказав історичних фактах
-
Привіт, скажіть будь ласка , коли міняєш водійське посвідчення по цій програмі чи обов'язково має бути наявність пластику. Я зараз знаходиться в Італії, де в мене вкрали гаманець з цими правами. Читала що в деяких штатах були випадки коли міняли при наявності дивруеу з дії, він там теж на англійській мові. Хто можливо стикався з цим і знає.? Дуже дякую
-
Привіт, скажіть будь ласка , коли міняєш водійське посвідчення по цій програмі чи обов'язково має бути наявність пластику. Я зараз знаходиться в Італії, де в мене вкрали гаманець з цими правами. Читала що в деяких штатах були випадки коли міняли при наявності видруку з дії, він там теж на англійській мові. Скоро маємо приїхати і незнаю що на мене чекає.Хто можливо стикався з цим і знає.? Дуже дякую
-
Можна , але треба писати пояснювальну
-
Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! 2.) Поважаємо один одного! 3.) Всі погані слова заборонені! 4.) Обговорення на політичні теми заборонено!