Канадський Марк Chat
-
Марк для допомоги створив цей чат
-
"коверкають", "западеняя", "чьому" це не знання мови. І взагалі для чого спір? Мова чату - українська, не подобається - на вихід. Завжди є Гугл перекладач раптом щось. А те що ви "исключительно" щось робите то діліться з друзями і родиною. Тут ніеого це не цікавить.
-
Більшість моїх знайомих заробітчан і емігрантів норм грошей на ЗСУ і волонтерам, так що не тобі судити зальотному дяді хто тут більший патріот.
-
Langdon Crossing Dental (403) 954-2099 Наташа g.co/kgs/Bz7aYo
-
Це стоматолог рос/укр мовний. Стоматолог Наташа Біля Калгарі
-
Я на тебе нешановний ху* ложив! з твоїм на вихід. На вихід їдь в Бахмут і там розповідай кому як висловлювати свою точку зору. Там тобі швиденько їбаль* підравняють і дадуть зрозуміти хто на якій мові має неньку любити. Дивись мені патріот, втікач ще й тикає
-
Це біля Едмонтона. Приходьте, поспілкуєтеся. Щось знайдете для себе корисне. Точна адреса на картинці вказана зліва.
-
t.me/UAinAB
-
Я двічі вступала в групу, і мені одразу була інформація переписки повідомлень. Щоб побачити правила і умови, треба спеціально натиснути на Канадський Марк іконку і там уже прочитати і ознайомитись. Я мала час розглядати, цікавитись і побачила, а той хлопчина про якого я писала вище можливо і не бачив цього. Тому, треба бути більш стриманими до зауважень комусь, бо ми не знаємо всієї правди. Крім того, якщо Марк поставив таку умову, йому і є право давати зауваження, заблокувати чи ще щось щодо цього учасника, а не нам. Тому будьмо більш мирними🙌❤️
-
это чисто отговорки и манипуляции. Разумеется они понимают как и понимаем их мы. Только если бы ты уважаемый хорошо! изучил факты то знал! что командир ЧВК Вагнер украинец! 30-40 % в их составе украинцы. Один или два генерала в Генштабе РФ, украинцы!!
-
твои проблемы!
-
уверен ? тебе рассказать как на Западной, люди уезжали в ЕС и сдавали атридорога квартиры переселенцам ?
-
ненормально кліймити всіх мовою! це по підерськ*. Таких на жопу хлопці швидко садять у траншеях