Канадський Марк Chat
-
На скільки я зрозумів якщо до двох місяців термін проблем нема , в мене майже 2 місяці було . Сам здав тиждень тому ніхто нічого не казав стосовно терміну сказали чекати , подивимось .
-
Сам цікавився цією темою бо не встигав але все добре ☺️
-
Там відмінили а потім знову ввели
-
Сорі, це я не уточнила.. не для отримання візи (уже маю), а коли приїжджаєш
-
Якщо не помеляюсь с біометрію відмінили цей термін для українців а стосовно вклеювання там є термін в 30 днів у original passport request але проблем ніяких немає з цим терміном але краще що було не більше 2 ох місяців . Якщо більше там треба писати якесь пояснення.
-
Хм можливо
-
Зрозумів , не дуже гарні справи для деяких людей .
-
Тобто зараз як одобрять application дають зразу місяць протягом якого треба пройти біометрію ?
-
Скільки часу займає вклейка візи в Бухаресті ? Сам завозив тиждень тому . Хто в курсі напишіть .
-
В який приблизно термін
-
Добрий день підскажіть будласка відіслів в Німечину паспорти на вклейку Канацької візи оплатив курєрську доставку візовому прийшов лист шо вони передали курєрові в Який термін з німечини до чехії буди йти посилка на разі под'якував може хтось стаким пересікався?За скільки часу приходить пройшло 6 днів
-
Я тиждень тому здав паспорт майже два місяця пройшло з моменту як прийшов original passport request. Забрали паспорт проблем нема. В Бухаресті .
-
Ні не заповнював , є така не офіційна інформація що треба писати коли вже більше 2ох місяців .