Канадський Марк Chat
-
Дякую. Як я вже казала, для виїзду з України він нам не потрібен. А у Бельгії, виявилось, що у моїх дітей нема мами та батька. Тому вони не можуть у комуні оформити дозвіл. А нотаріус тут сказав, що таким він не займається.. Нам летіти 5 травня. Я хвилююсь, чи пустять мене з дітьми в літак? Чи, може, від руки нехай батько напише?
-
Як це немає мами? В них є свідоцтво про народження? Там вписані Ви, як мама. При посадці на літак, та при проходженні митниці в мене запросили свідоцтво про народження дітей. При тому, що вони не мають свого паспорту і вписані в мій закордонний. Але, якщо хвилюєтеся, то хай батько напише дозвіл від руки, також його підпис і копія паспорту. Це так робила моя подруга.
-
Доброго дня. Шукаю роботу. Місто Калгарі можливо хтось допоможе чі знає якісь конкретні контакти людей які працюють на складах або на доставці та +- в тих напрямках. Хочу особисто поспілкуватися з людьми запитати за умови і так далі можливо хтось щось запропонує своє) Дякую. Всім чудового дня))
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо при подачі заявки в Україні ми вказали одну провінцію, яку при в'їзді в Канаду вказали в WP, а приїхали ми в іншу, чи зможемо ми працювати в цій провінції в яку приїхали маючи позначку open work permit?
-
Вітаю! Я з чоловіком шукаємо 1-кімнатну квартиру, можливо хтось здає, виїзжає або ж має таких знайомих. Якщо володієте такою інформацією, поділіться, будь ласка в приватні повідомлення. Розраховуємо до 1600$. Калгарі. Всім дякую. Гарного дня!😉