Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 197.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiya
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Я не думаю, я знаю, тому я не в Торонто)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyna Halaziuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Не знаю чи ви отримували вже таку інформацію, але в Safeway по адресі 5607 4 St NW, Calgary, AB T2K 1B3 почали завозити багато українських продуктів. Ціна дешевше ніж в калині… і вони постійно намагаються знайти нові товари.. постачальники з Європи, але продукти по смаку не гірші…. Якщо буде попит то буде більше товарів) стараються для українців… можливо захочете поширити цю інформацію. Дякую!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t68218128T Offline
    t68218128T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    200$
    1 Reply Last reply
    0
  • t762425005T Offline
    t762425005T Offline
    О К
    wrote on last edited by
    Новий?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Bardachev
    wrote on last edited by
    Вітаю Марк і товариство Марк, деякий час тому, коли ти запитував тут, які теми для відео є цікавими, тобі написали про пенсію, а також про вартість утримання власного будинку. Я б хотів дещо доповнити це питання, а саме - яка вартість життя в Канаді для людей, які вийшли на пенсію і мають власний будинок? Додам контексту - от зараз до Канади летять багато молодих людей, хтось вже з хорошими професіями, а хтось буде перевчатись і починати свій робочий шлях у Канаді. Але якщо мова не є про підлітка, а про вже дорослу людину, тоді відповідно вона не встигне "напрацювати" собі на повну пенсію, але, наприклад, встигне виплатити свій будинок. І тут починається цікаве - пенсія якась є, заощадження якісь - є, але разом з цим є property tax, house insurance і інші витрати, які у кожного можуть бути різними, та тим не менш - вони є. Але дуже багато людей, які навіть летять до Канади знаючи її буденні реалії - не завжди замислюються про те, як вони будуть тут жити на пенсії? І тут найцікавіше питання - чи ця "вартість життя", про яку я писав на початку, є посильна для мінімальної (бо в більшості випадків буде саме вона) пенсії разом з усіма можливими доплатами до неї? Чи це життя в нуль, чи в мінус? Чи тобі відомі випадки, коли пенсіонери переїжджають в інші країни для того, щоб можна було б жити на свою пенсію? П.С. ти і інші блогери зробив відео з поясненням причин чому українці повертаються до Європи з Канади і там описані в основному якраз буденні реалії, на які українці були не готові. Але мені здається, що коли готовий до цих буденних реалій, то не факт, що готовий приймати те життя, яке буде в Канаді на пенсії. Дякую за увагу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    Це все гарно.... Маю візу, і пішов воювати з підарами!!!!! Кожен на своєму місці має бути, і маю надію що вулицю в селі не назовуть мною....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Andrusiak
    wrote on last edited by
    Всім привіт підкажіть будь ласка як оформити страховку на будинок і який ліпше інтернет підключити. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    zipsure.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniel
    wrote on last edited by
    Усім привіт хто знає де можна дістати бузок (квітки)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t326587147T Offline
    t326587147T Offline
    Dana ღ
    wrote on last edited by
    добрий день, хтось в курсі чи надають ще безкоштовний готель на декілька тижнів в Торонто/Вінніпег по приїзду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiya
    wrote on last edited by
    Хто знає яка ситуація з дитячими садочками для українських діточок? Чи важко влаштувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton А
    wrote on last edited by
    Для дітей молодше 4 років - тільки приватні садочки, але провінція частково компенсує вартість. Якщо вже є 4 роки, то на загальних заставах до молодшої школи з вересня. Про влаштування у приватні не знаю. До державної школи все досить просто, бо це базова потреба і відмовити не можуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiya
    wrote on last edited by
    Тобто, якщо донці 5 років(влітку буде 6), то вона вже піде до школи? В 7 років у Канаді діти не йдуть до школи?😄 Чи не знаєте щодо провінції Саскачеван (Саскатун), чи є можливо якісь спільноти у фейсбук чи телеграм, де можна було би поспілкуватися з людьми які вже є там?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton А
    wrote on last edited by
    Ми у Онтаріо, тут так, вашу дочку вже запросили би до kindergarten при школі. Тут починають с 4 звикати до школи, до людей та процесів у школі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    В Україні теж не йдуть з 7 років...
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    але в Канаді це буде вже другий клас.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632076444T Offline
    t1632076444T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    youtu.be/AwDgLUdsm4s
    1 Reply Last reply
    0
  • t437502128T Offline
    t437502128T Offline
    Oleksii Kozhan
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть, хто подавав документи в Австрії, чи працює завтра візовий центр у Відні? Та як можна з ними зв'язатись?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6088235502T Offline
    t6088235502T Offline
    Antonio Reina
    wrote on last edited by
    Помогаем в получении карты поляка без происхождения (без польских корней) за 3 месяца. Подготовка документов в получении карты поляка по общественной деятельности на благо польского языка и культуры. Польское культурное общество имени Адама Мицкевича.   Звоните, расскажем подробнее, как вы сможете получить. viber +46739708928
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags