Канадський Марк Chat
-
Всім привіт Як гадаєте які шанси залишитись в Канаді для тих кому 40 років. Після закінчення програми. Мова не проблема. Робота теж Але хвилює запитання. Як багато людей зможуть залишиться в Канаді ? Дякую !
-
Кому потрібна допомога з компьютером/лептопом, купівля/налаштування, звертайтесь. На замовлення можу знайти комп'ютерну техніку на певний бюджет та потреби. Це для мене хобі. Не маю офісу чи підприємства. Просто подобається цим займатись
-
Ціна корма яка в середньому 4 RAM 500 HD
-
Ціна корма яка в середньому 4 RAM 500 HD
-
Добрий вечір,Закрити картку cibc можна в приложенії або потрібно йти в банк?
-
Дякую. Шансів не густо. Дякую, десь так і думав.
-
13 квітня - 125 д і 50 д аналіз крові (раніше було безкоштовно)
-
Всім привіт. Хочу поділитися дуже класною платформою для вивчення мов! Я тут знайшла неймовірних тьюторів з англійської та французької. Зараз займаюся з нейтів спікерами за ціною, нижчою, ніж на групових заняттях в наших школах. Для тих, хто хоче швидко підвищити свій рівень за індивідуальним планом, а не за нудними підручниками, ну дуже рекомендую! preply.com/ru/?pref=NzEwNjc5MQ==&id=1683067641.19566
-
не зрозуміло про які шанси йдеться. є чіткі умови для отримання дозволу на проживання. ці умови викладені в імміграційних програмах умови оцінені балами, які можна підвищувати основні категорії умов провінційних номінацій: *мова *робота *досвід *освіта якщо не вистачає балів в одній категорії можна компенсувати з іншої. для подачі заявки потрібні кошти (щось біля 3к на кожного хто є в заявці, не памятаю якщо чесно) і документи ( там в списку на сайті уряду штук 10 основних і решта по ситуації) тому не варто переживати, що буде лоторея. якщо умови не будуть виконані вам 100% потрібно залишити територію країни.
-
Там же наче квоти, по кількості людей. Відповідно за вік за низять бали і все, пролітаєш Освіта напевно у більшості вища таких дуже багато. Дякую за відповідь
-
ось наприклад інструмент для оцінки придатності кваліфікованих емігрантів ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
це основний федеральний потік. є програми без вимоги до вищої освіти, основний наголос є на канадіан експіріенс. про це можна почитати на сайті урядів провінцій самому, або за кошти вам це розкажуть еміграційні консультанти. головне про це думати заздалегідь, тому що підготовка документів може зайняти досить довгий час. не потрібно затягувати ситуацію до еміграційних адвокатів.
-
Дітям до 18 р.тільки рентген
-
125 дол.мед,+50дол.кров
-
Старшим все
-
Вибачте, не зрозумів. Якого корма? Компа може? 4 ram та 500 HDD можна купити буквально за 150$. Але питання яка Ram та процессор. Краще пишіть в лічку