Канадський Марк Chat
-
чому на грані виживання?
-
дякі
-
Так Спочатку з bill and sale , в страхову Потім з тим усім , отримувати номери
-
Якщо машина старше 12 років , для страхування , потрібен буде safety inspection
-
Але номери ви не замінюєте , а отримуєте. Номер з машини забере власник , як тільки вам її продасть
-
Вітаю , скажіть будь ласка а чи має значення у якій провінції отримувати SIN . Це має якусь прив'язку до провінції ? Взагалі рухаюсь до Альберти але хотів зробити зупинку у Онтаріо . Чи можу я в Онтаріо SIN зробити далі в Альберті проблем не буде ?
-
Лісова пожежа у Канаді вийшла з-під контролю: люди залишають свої помешкання Велика лісова пожежа вийшла з-під контролю на півночі Альберти та змусила тисячі людей покинути свої домівки. Станом на 4 травня лісова пожежа на озері Фокс охоплює близько 4400 гектарів. За інформацією місцевої влади близько 3700 жителів евакуйовано, але пожежа розростається і громади продовжують втрачати будинки. За даними пожежної служби Alberta Wildfire у провінції зафіксовано 76 активних лісових пожеж. Згідно з оновленими даними, 5 травня з лісовою пожежею боротимуться приблизно 34 пожежники Alberta Wildfire, чотири гелікоптери, два важких вертольоти, важке обладнання та авіацистерни. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦
-
PR звісно, і я вже маю 7 міс досвіду роботи, але університет де я працюю закрили на 4 міс на канікули, звісно що я шукаю роботу, але коли її знайду не знаю. Я вже тиждень шукаю і поки взагалі ніяких результатів :(
-
У мене є знайома вона Netive із її розповідей я знаю про цей народ який живе в резерваціях, і які там пільги безплатно ловити рибу , над ним знущались раніше тупо робили з них маргіналів споювали і купляли за безцін шкури тварин у них , поспілкуйтесь з ними з кимось хоч одним і зрозумієте все , мені насправді їх шкода .