Канадський Марк Chat
-
Вітаю, підкажіть будь ласка срок дії work permit на 3 роки починається з моменту отримання його в аеропорту чи з дати видачі вклейки візи?
-
Ми в районі Коллингвуд живимо,мені все подобається,бачила квартири в даунтауні від boardwalk-страшне...тому дивлячись де я так розумію...
-
allo.unitalk.cloud
-
Живемо в Калгарі в центрі, в будинку лайфстайл (є звичайні боардволк, а є боардволк лайфстайл, вони трохи дорожче), всім задоволенні, паркінг, тренажерка, постійно прибирають, підфарбовують де треба). Єдиний прикол може бути, коли компанії треба провести або огляд якийсь, або попшикати від паразитів, то якщо ви не відкриєте, вони самі відкриють. А можуть навіть у назначений день не прийти , і сказати давайте на наступний (це було в нас так, коли була обробка квартири, зібрали всі свої речі, взяли вихідні посеред неділі, а ніхто не прийшов у назначений час, але якщо сваритися, то можна змусити їх зробити все в назначений термін).
-
Ну,це звичайна практика у таких компаніях.Ми живем у іншій,теж залишають папірець у дверях,що в такий то день,в такій годині буде обхід квартир.Якщо вас немає в дома,вони мають повне право зайти. В нас дякувати Богу нічого не травили,дім дуже чистий,хороший район,але час від часу перевіряють датчик пожежі,чистять труби в сушильні машині,також їх заміна,всякі роботи,що входять в обов'язки компанії,яка вам здає житло.Так, можливо дивно трохи,але не бачу нічого поганого.І у нас завжди приходять точно в зазначений час.Тому,як попадеш...
-
Підскажіть будь ласка де можна купити подешевше білети до Канади
-
Потрібно було уточнити, дякую
-
Всім безмежний привіт) Не знаю чи можна, але якщо ні, тоді більше не буду, але мушу спитати, чи здає хтось кімнату до 1000$ , або квартиру до 1500$ в Торонто з 15 травня. 🙏 (Дякую)
-
Підскажіть будь ласка якщо квиток із Франкфурта до Калгарі але пересадка в Чикаго питання в тому що я не маю американської візи, чи якщо пересадка в Америці то потрібна віза? Можливо хтось летів через Америку підскажіть будь ласка буду дуже вдячний.
-
Звісно що потрібна американська віза для такого рейсу.
-
Без візи , без шансів