Канадський Марк Chat
-
Всі українці мають бути вдячні Марку за те, що він у своїх відео розповідає детально про життя в Канаді! Навіщо йому ще брати участь у цих ваших дебатах? Українці, не треба собачитись один на одного! Впевнена, що тут у чаті є люди,які отримують ті виплати на дітей, але які такі "щирі українці", що не можуть підказати іншим, що робити! Невже вам так складно написати два слова!? Чи ви кацапи, які дивуть за принципом "бий своїх, щоб чужі боялись"!? Якщо ми не згуртуємось, то ми приречені зникнути,як нація! Має бути взаємодопомога, взаємовиручка і взаємопідтримка, а не цькування чи насмішки в чатах! І взагалі, Владзьо, не позор націю тим Владіміром! Чи ти себе з путіним асоціюєш?! Якщо так, то твій корабель іде в іншому напрямку!
-
Марк не зобовязаний тут кожному відписувати! Він створив цей чат задля нашої комунікації! От хіба я не права, що тисячі українців вже такого роду допомогу отримали!? І можуть написати ,коли і кому її призначають! Ми маємо довести світу, що ми потужна нація, а не стадо окремих "осибєй"!
-
Вважаю, що я правильний Володимир, з вашого погляду🫣. Тому хочу ще раз наголосити : українці! Не розраховуйте на допомоги . Це може бути тільки ,як приємний бонус.Просто працюйте. І все у вас буде добре .
-
Марк, а не цікавіше було б показати найдорожчі квартири в Едмонтоні, в Legend Tower?
-
Або будиночки , на Windermere Drive 😉
-
Та ви 100відсотковий український Володимир! Наш Владзьо, а не "Володька не позор мене" з кацапськими наративами! Ви правильно пишете, що треба шукати роботу, а не бути дармоїдами! Це добре, що ви знімаєте рожеві окуляри тим, зто лумає, що буде байдикувати в Канаді за рахунок їх платників податків! Але все ж є різні ситуації і , можливо, деяким сім'ям є суттєвою якась допомога, то ми маємо дати слушні поради! Деякі люди їдуть до Канади,як на екскурсію, а деякі,залишившись без даху над головою і грошей, тікають від війни,рятуючи своїх дітей! Але вам особисто від мене респект за вашу прямоту, щирість і відвертість!
-
Нє, ну реально в Legend Tower квартирки кілька мільйонів коштують. Правда ,дам тільки вигляд з вікна - на мільйон
-
Оце дякую. Давненько не чув таких компліментів на свою адресу😳. Але таке. Хоч хтось мої дідівські байки слухає..
-
Вірю А там будиночки , точно що за 5+ млн А вигляд з вікна , на такий же самий будинок сусіда )))