Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 199.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Molot
    wrote on last edited by
    Усiм привiт,пiдкажiть менi де хто прозодив тех.огляд на авто для insurance i цiну??Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1781152357T Offline
    t1781152357T Offline
    Valentina Vale
    wrote on last edited by
    Natali.напишу в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    youtu.be/qYvV3zuMtoo
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Дике бажання написати рецензію до цього всього , подякувати за те ,що є Люди які розуміють, що відбувається насправді , я з 2015 року добровольцем в 24 роки відправився захищати суверенітет , потім в 30, та зустрів гіркий досвід ,в Європі сталось те ж саме ,після 4х років важкої праці на заводах , та брудній роботі , через фірму ,яке жме не тільки бабки ,щей життєві сили , тепер задумуюсь чи зможу потягнути Канаду , більш за все мені неприємно якщо ,іду працювати на завод , саме до Канади , авжеж може це не правильно,та мрія моя жити і працювати вдома не здійснилась ,зараз мені вже 32… і я сподіваюсь побудувати міцну родину та життя в цій країні .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Ось ,може є якісь поради з цього приводу , може хтось поділиться ,які перші кроки , для суспільного життя потрібно зробити ,щоб не стати остаточним самітником ,завести нормальних друзів
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Єдине ,та головне ,для мене не зустріти фірму , чи людей для яких стану біосміттям
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірена
    wrote on last edited by
    Доброго дня, громадо! Підкажіть будь ласка, якщо я подавала анкети як керівник групи за свою сім'ю, біометрію здавали особисто, а отримати паспорти з вклеїними візами можу я за усіх, чи також треба присутність кожного особисто чи доручення від усіх дорослих?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Людей ,що не будуть тебе вбивати ,чи хоронити , де цінуватимуть як громадянина чиє життя є пріоритетом держави та може цінуватись ,де не потрібно викупляти себе з рабства обставин чи сліпо вірити молокосісам з європейських фірм чіі батьки крали з бюджету України , віднайти справжнє життя дароване Богом
    1 Reply Last reply
    0
  • t349156063T Offline
    t349156063T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Не втрачай віру в людей, напевно це головне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t854291244T Offline
    t854291244T Offline
    Yuriy Morozko
    wrote on last edited by
    там є форма згоди в кожному запрошенні на вклейку, якщо ви везете чиїсь паспорти. або коли передаєте комусь відвезти - багато турфірм зараз цим займається. дитячи паспорти як опікун несете або передаєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5152553806T Offline
    t5152553806T Offline
    Volodymyr Kuts
    wrote on last edited by
    Все просто. Кохання- це єдине, що вам потрібно. І все у вас буде не просто добре, а дуже добре ☝️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Крилата фраза ,яка проїдає душу і мізки , згоден , та як завершитись , отримати освіту , навчитись потрібного , та бути впевненим ,що можу постояти не тільки за себе .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Знаєте в бліндажі є закон один , їх там багато авжеж , та один є , я б дуже хотів , з всією повагою до всіх людей ,до всієї нації , я це зрозумів не там на війні , а в житті , Ми всі Люди виконуємо одну і ту саму місію - це любити і піклуватись одне про одного, не важливо якої ти раси , чи віри , важливо лише закон який встановлений для всіх-це знати ,що ти людина .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Стільки часу я думав над цим словом , вірив в кожну букву , брав з батьків приклад , читав книги , Книгу , воно то до мене приходить , а от трапляється так ,що все проходить через те ,що нема грошей . Чимало разів ставав перед Богом на коліна та питав себе , чи дійсно я настільки грішний ,що не заслужив любові від коханої , я не говорю про секс ,чи шлюб , а от дійсне , там де не боятимусь відкритись проявити силу та не думати ,що я чогось не можу остерігаючись зради через те ,що я не багатий і праця у мене не крута , нема житла чи машини …одним словом відібрали все , обтрусили як липку , щей навішали хрестів на голову .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    А ще любити і захищати (нехай подумки ) своїх батьків .
    1 Reply Last reply
    0
  • t746274145T Offline
    t746274145T Offline
    Snizhana
    wrote on last edited by
    Для цього важко давати поради. Але, якщо ви вже маєте такий різнобарвний досвід і при цьому не маєте сталого життя, то чому б не спробувати ще й те, про що бажалося? Вашої реакції на життя в Канаді неможливо спрогнозувати, бо - по-перше, ще ваше відношення до життя в ІНШІЙ країні, не своїй - прийняття правил, які тут встановлені роками - знання мови для більш комфортної адаптації - розраховування лише на власні сили. З елементарними питаннями для новоприбулих вас, звісно, проконсультують - готовності і розуміння, що ОДРАЗУ не у багатьох буває все в шоколаді, потрібен час для побудови нового життя. І скажу вам ще, відношення людей в суспільстві один до одного в Канаді більш приємне. Тут навіть, так звана, фейкова посмішка, провокує вас посміхнутися у відповідь. І вже це робить ваш день кращим
    1 Reply Last reply
    0
  • t1198686561T Offline
    t1198686561T Offline
    ОлеЖка_ АлєШка
    wrote on last edited by
    Раз вже так все почав писати , хочу поділитись з вами , при будь яких обставинах в будь яких умовах , поважайте старість, поважайте не просто провести людину через дорогу , чи купити їжу , а справді давайте старим людям те , ким вони були в ваші роки , це ті самі молоді дівчата та хлопці які були колись дітьми , просто тепер вони стали іншими . Я дуже хочу ,щоб людям в житті стало краще жити . Є придурки , є ненормальні ,нехай вони будуть десь , та не в моєму суспільстві . Розумієте , як же дістало це марнотратство часу ,сили де на тобі хотять поїздити обманути та знищити ,бо десь не сподобався фізіологічно чи картавість , чи вже вік , Канада , то нехай буде Канада , я там ніколи не був , приїду , мені тут в Європі тільки зараз стало трішки краще ,та все одно себе не знаходжу . Мене діставали розмови та ситуації , від яких просто гидко стає , є у віза КУАЕТ , робоча , обов’язково відправлюсь , та як мене там приймуть після Європи , чим відлічається Канада від Польщі чи Чехії … де моя сім’я ..?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Біловицький
    wrote on last edited by
    Я забирав свій , дружини та дитини , показав паспорт та розписався . Забирав у Молдові.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірена
    wrote on last edited by
    Дякую!❤️ А на дитину дочекались запрошення на вклейку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій Біловицький
    wrote on last edited by
    Старшій доньці прийшло одразу , меншим ще немає, почекаю ще 10 днів , та відправлю без погодження. Справа в тому що в Молдові не взяли без погодження
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags