Канадський Марк Chat
-
Усiм привiт,пiдкажiть менi де хто прозодив тех.огляд на авто для insurance i цiну??Дякую.
-
Natali.напишу в приват
-
youtu.be/qYvV3zuMtoo
-
Дике бажання написати рецензію до цього всього , подякувати за те ,що є Люди які розуміють, що відбувається насправді , я з 2015 року добровольцем в 24 роки відправився захищати суверенітет , потім в 30, та зустрів гіркий досвід ,в Європі сталось те ж саме ,після 4х років важкої праці на заводах , та брудній роботі , через фірму ,яке жме не тільки бабки ,щей життєві сили , тепер задумуюсь чи зможу потягнути Канаду , більш за все мені неприємно якщо ,іду працювати на завод , саме до Канади , авжеж може це не правильно,та мрія моя жити і працювати вдома не здійснилась ,зараз мені вже 32… і я сподіваюсь побудувати міцну родину та життя в цій країні .
-
Ось ,може є якісь поради з цього приводу , може хтось поділиться ,які перші кроки , для суспільного життя потрібно зробити ,щоб не стати остаточним самітником ,завести нормальних друзів
-
Єдине ,та головне ,для мене не зустріти фірму , чи людей для яких стану біосміттям
-
Доброго дня, громадо! Підкажіть будь ласка, якщо я подавала анкети як керівник групи за свою сім'ю, біометрію здавали особисто, а отримати паспорти з вклеїними візами можу я за усіх, чи також треба присутність кожного особисто чи доручення від усіх дорослих?
-
Людей ,що не будуть тебе вбивати ,чи хоронити , де цінуватимуть як громадянина чиє життя є пріоритетом держави та може цінуватись ,де не потрібно викупляти себе з рабства обставин чи сліпо вірити молокосісам з європейських фірм чіі батьки крали з бюджету України , віднайти справжнє життя дароване Богом
-
там є форма згоди в кожному запрошенні на вклейку, якщо ви везете чиїсь паспорти. або коли передаєте комусь відвезти - багато турфірм зараз цим займається. дитячи паспорти як опікун несете або передаєте
-
Все просто. Кохання- це єдине, що вам потрібно. І все у вас буде не просто добре, а дуже добре ☝️
-
Крилата фраза ,яка проїдає душу і мізки , згоден , та як завершитись , отримати освіту , навчитись потрібного , та бути впевненим ,що можу постояти не тільки за себе .
-
Знаєте в бліндажі є закон один , їх там багато авжеж , та один є , я б дуже хотів , з всією повагою до всіх людей ,до всієї нації , я це зрозумів не там на війні , а в житті , Ми всі Люди виконуємо одну і ту саму місію - це любити і піклуватись одне про одного, не важливо якої ти раси , чи віри , важливо лише закон який встановлений для всіх-це знати ,що ти людина .
-
Стільки часу я думав над цим словом , вірив в кожну букву , брав з батьків приклад , читав книги , Книгу , воно то до мене приходить , а от трапляється так ,що все проходить через те ,що нема грошей . Чимало разів ставав перед Богом на коліна та питав себе , чи дійсно я настільки грішний ,що не заслужив любові від коханої , я не говорю про секс ,чи шлюб , а от дійсне , там де не боятимусь відкритись проявити силу та не думати ,що я чогось не можу остерігаючись зради через те ,що я не багатий і праця у мене не крута , нема житла чи машини …одним словом відібрали все , обтрусили як липку , щей навішали хрестів на голову .
-
А ще любити і захищати (нехай подумки ) своїх батьків .
-
Для цього важко давати поради. Але, якщо ви вже маєте такий різнобарвний досвід і при цьому не маєте сталого життя, то чому б не спробувати ще й те, про що бажалося? Вашої реакції на життя в Канаді неможливо спрогнозувати, бо - по-перше, ще ваше відношення до життя в ІНШІЙ країні, не своїй - прийняття правил, які тут встановлені роками - знання мови для більш комфортної адаптації - розраховування лише на власні сили. З елементарними питаннями для новоприбулих вас, звісно, проконсультують - готовності і розуміння, що ОДРАЗУ не у багатьох буває все в шоколаді, потрібен час для побудови нового життя. І скажу вам ще, відношення людей в суспільстві один до одного в Канаді більш приємне. Тут навіть, так звана, фейкова посмішка, провокує вас посміхнутися у відповідь. І вже це робить ваш день кращим
-
Раз вже так все почав писати , хочу поділитись з вами , при будь яких обставинах в будь яких умовах , поважайте старість, поважайте не просто провести людину через дорогу , чи купити їжу , а справді давайте старим людям те , ким вони були в ваші роки , це ті самі молоді дівчата та хлопці які були колись дітьми , просто тепер вони стали іншими . Я дуже хочу ,щоб людям в житті стало краще жити . Є придурки , є ненормальні ,нехай вони будуть десь , та не в моєму суспільстві . Розумієте , як же дістало це марнотратство часу ,сили де на тобі хотять поїздити обманути та знищити ,бо десь не сподобався фізіологічно чи картавість , чи вже вік , Канада , то нехай буде Канада , я там ніколи не був , приїду , мені тут в Європі тільки зараз стало трішки краще ,та все одно себе не знаходжу . Мене діставали розмови та ситуації , від яких просто гидко стає , є у віза КУАЕТ , робоча , обов’язково відправлюсь , та як мене там приймуть після Європи , чим відлічається Канада від Польщі чи Чехії … де моя сім’я ..?
-
Я забирав свій , дружини та дитини , показав паспорт та розписався . Забирав у Молдові.
-
Старшій доньці прийшло одразу , меншим ще немає, почекаю ще 10 днів , та відправлю без погодження. Справа в тому що в Молдові не взяли без погодження