Канадський Марк Chat
-
Не переймається, з мого оточення ніхто менше ніж за 25 на годину не працює, ці казочки про мінімалку та 500$ на сім'ю з 8 чоловік, пропускайте повз вуха😉 Ну якщо вже геть, вибачте на слові, рагуль ( руки дві ліві та ще з одного місця, освіти немає, ніде не робило, мови не знає крім " узкого") то йдуть у таксти або сідають " баранку" крутити... Хоча під 10к прості " робітники" в місяць заробляють.. тому... Можливо і варто тих 2-4 роки "втратити" щоб бути " трейдером "
-
я ж казав що мені фіолетово хто і скільки. 😂 Просто ви як знайдете не на мінімалку, обов'язково поділіться своїм досвідом. Бо тут часто у людей розбиваються рожеві окуляри і починають шукати тоді хоча б щось хоча б на мінімалку, і ті омріяні 33 на годину починають здаватись недосяжними вершинами, а не мінімальним стартом про який ви пишете.
-
Ну я сам такий, тому атмосфера звична, з іншого боку за 2 тижні в Канаді поспілкувався з кількома десятками людей (з них правда всього двоє було канадцями) решта емігрантами з всього світу, і всі вони щиро нахвалювали Канаду, причому в дефініціях "парадайс" і "грейтест"