Канадський Марк Chat
-
У мене мінімальна, останні 5 років польську вчила,тому англійську забула
-
Про ферми не знаю не працював Але чомусь здається там складніше взагалі без мови , так як ти один на один з власником Але всі вже давно зрозуміли , що мінімальна англійська тут не є прям великою проблемою. І люди до цього нормально ставляться
-
Дякую
-
На будівництві сотні українців працюють. Далеко без англійської , або в бригадах де є українці які розмовляють Аналогічно і жінки
-
Моя дружина працює з мінімальною в ресторані За пару місяців розібралась , що і як Тут залежить від керівника і колективу. Якщо розуміють і підтримують , все буде норм. З часом легше стає
-
Без машини можна вижити?
-
Як Вам місто взагалі?
-
А є робота на складах,фабриках?
-
Бо я наче і з англійською , але перша робота не зайшла , як раз через власника (( на три місяці тільки вистачило
-
Так. Ці райони ближчі до центру , там простіше Але і рент вищий і вибір менший А 82 авеню - найживіша вулиця в місті
-
Тут і тротуари не скрізь є ))
-
Взагалі ці міста , да і країни - не для пішоходів ))
-
Дуже не зручно, але можна Зробити парикові я працюю на будівництві , без машини ніяк Робота переважно за містом , інструмент Дружина працює в місті Коли маю можливість , підвожу її , 10 хвилин. Автобусами , майже півтори години. Аналогічно і з магазинами. Якщо щось є поруч - норм , а так без машини в руках багато не натягаєш, особливо коли ще і часу обмаль
-
Бо ми обираємо або Едмонтон або Калгарі
-
Добрий день, може хтось знає, якщо погано заповнив анкету які наслідки можуть бути при подачі на піар? 1.неточно заповнив учобу(юо я у польщі ,а в україні залишився диплом тому я не мав можливості подивитися в якому році я закінчив і якому місяці ,а так я вже не паматаю бо пройшло 10 років... 2.вказав що безробітний був в україні тому то я не працював легально... 3.вказав що у польщі працював по тому запрошенні по якому у мене була віза у польщу ,але в разі чого підтвердити я не зможу бо погано розстався з роботодавцем.. 3.Також я міг помилково вказати дати перебуваня у польщі я вказав по новому паспорті бо старого у мене немає і я не памятаю коли я там виїжав закордон. На скільки ці помилки є суттєвими при прдачі у майбутньому на піар і чи є взагалі смисл з цим летіти у Канаду?