Канадський Марк Chat
-
Все вийде, якщо щось робити.
-
Для мене особисто,через пару років мова покращиться,я вже буду з канадським досвідом роботи,як що не буду лінитись закінчу хоч якісь курси професіональні і вже буду мати роботу,де як що не меньше працювати,то хоч більш отримувати. Але для мене особисто головне мова,бо дуже незручно жити з тім рівнем англійської як у мене...
-
Люди будьте реалістами Зп 3600 дол Житло 1000 дол Їжа 700дол Телефон інтернет 100 Страхівка авто 200 і 150 бензин У вас лишається 1450 дол а це 1050 дол сш і відмінусуйте ще за пів року вам захочеться кудись полетіти , тому в Канаді тільки працювати двом .
-
На рахунок канадських університетів все платне , державного нічого немає а після закінчення вузу коли ти заплатив 40-60 тис дол вільні дипломи і йди працюй і в старбакс продавай каву , Канада класна тим що тимчасово можна пожити але це країна не для заробітків .
-
В Україні можна працювати одному на низько кваліфікованій роботі (+ без знання мови) і нізащо не перейматись?) Чи може ЄС? Все правильно ви порахували +/-, так і що в цьому поганого, що один працюючий із сім'ї може все це забезпечити+ трохи відкласти. При тому, що всі ми тільки адаптуємося. Впевнений, що в кожного буде ріст вперед, хто цього хоче звісно, головне час.
-
Добрий день. На дітей, якщо в школі, держава дає на громадянина Канади допомогу?
-
Можна Вам в приват написати?