Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Хтось може підказати чи надають ще зараз безкоштовні готелі в Торонто на кілька днів? Можливо хтось недавно приїхав ?
-
t.me/truckchatedmonton/7392
-
Усім привіт , чи можливо є тут хтось хто може допомогти з працевлаштуванням на нафту, ? Дякую
-
Я з банківської картки через додаток на візу. TD банк. Як що в амер$ то по курсу 1.36 здається рахують.
-
Перегляньте "Здійснити запит грошей Paysend" play.google.com/store/apps/details?id=com.paysend.app
-
Paysend
-
Доброго вечора! Хелп PLEASE!!! В когось є заява на субсидію в дитячий садочок! Будь ласочка, скиньте🙏🙏🙏...БО ВЖЕ СИЛ МОЇХ НЕМАЄ!!! 🤬Сьогодні пів дня не можу її відкрити, вже які тільки Acrobat не скачувала, пише, що на може відкрити😭. З понеділка дитина має іти в садочок, ну дуууууже потрібно!!!!
-
Я можу, напишіть в приват свій рівень англійської і я вам розкажу деталі
-
Доброго дня всім Підкажіть, будь ласка, як діяти. Збираємось в Едмонтон, але квитки на літак маємо лише до Калгарі. З 17го на 18е червня прилітаємо в Калгарі. Купа валіз і троє дітей. Хочемо звернутись за допомогою з готелем. Як бути? Чи звертатись в Калгарі, а потім добиратись до Едмонтона і там знов звертатись? Чи продовжувати їхати в Едмонтон і лише там звертатись? Поділіться також контактами волонтерів чи тих організацій, що надають готель і в Калгарі і в Едмонтоні. Заздалегідь дякую за допомогу 💙💛
-
Тобто можна купити любе авто з США яке зроблено в США чи Канаді з аукціону в США і дешевше його розмитнити?
-
Божичку мені лиш працювати без обману поможіть