Канадський Марк Chat
-
Дякую, матиу не увазі
-
Добрий вечір! Моя сім'я з Одеси. Порадьте будь-ласка для мене. Маю 2 діток, 3 і 5 років. Куда найкраще приїхати, в яку провінцію, щоб був безкоштовний садок і школа. А також робота для мене, мені 38 років, маю фінансову освіту вищу, маю великий досвід в інтернет рекламі - продажу, та наповнення сайтів контентом. Що порадите, як рухатись, щоб побудувати щасливе майбутнє для своїх дітей. Готова до Hard working. Дякую заздалегідь.
-
Добрий день. Мене звати Оксана. Приїхала в Едмонтон 15. червня 2023 року. Мені 47 років. Шукаю будь -яку роботу для таких, що не знають мови. залюбки б працювала на фермі , там і жила б. Якщо має хтось будь-яку інформацію, поділіться, будь ласка🙏
-
Садочки треба ще пошукати , щоб взяли . Який рівень англійської мови . Зараз можу сказати за Вінніпег - тяжко з роботою . Люди шукают довго , садочкі дорогі . Щоб тут залишитись вам потрібна робота на фул тайм - питання з ким будут діти . Треба добре все зважити , бо одна з двома дітьми - це дуже тяжко
-
Школи скрізь безкоштовні, а от садочки скрізь платні. Я б не радила їхати в Онтаріо і Британську Колумбію, решту провінцій вибирайте відповідно до власних збережень і вподобань, клімату і тд. Пошукайте на що ви можете претендувати з перспективи роботи, скільки і де вакансій, яка вартість житла. Ми якось так і приймали рішення
-
Обирайте Едмонтон, тут дешеве житло та багато роботи
-