Канадський Марк Chat
-
Можна спробувати в своєму банку відкрити кредитну лінію чи взяти кредит. Тоді машину можна купити в приватника дешевше, ніж на ділершипі. Але то все таке. ..іграшки😁
-
Це кожен визначає для себе сам. До прикладу, ви купуєте нову машину, сплачуєте 600 -700 доларів щомісячно за те, щоб їздити на новій машині. Через 5 років робите трейд ін і знов їздите на новій машині. Але вже доларів за 300 на місяць. Особисто моя перша машина в Едмонтоні - меркюри містік за 500 доларів. На якій щасливо і весело від'їздив майже 5 років. Потім і в кредит брав машини і за кеш. Я ж кажу- іграшки.
-
Особисто мої висновки, які я вам не нав'язую- будь-яка машина це лотерея. Але. Є моменти. Якщо вам треба просто щоденний транспорт з пункту а в пункт б- це одне питання. А може вам треба сімейна автівка для частих і далеких подорожей- це інше. Може ви хочете мати машину ,в яку ви будете закохані. Це ще інший варіант.
-
Ви перечислили варіанти, яких справді може бути море)). А я у вас запитав про висновок, до якого ви прийшли будучи в Канаді. Варіант 1: б/у авто з рук 2: б/у авто в диллершипі 3: нове/бу авто в лізинг 4: нове авто в кредит 5: нове авто за готівку. Яких з пунктів для вас ближче? От і все). Умовно так.
-
Слухайте, якісь наївні в вас запитання. Різні потреби - різні варіанти. У нас в родині зараз чотири машини. Згідно потреб. Є бюджет на нову машину - купуйте і не роздумуйте. Є бізнес- беріть в лізінг. Треба машина тільки на роботу їздити- беріть за кеш якийсь драндулет.
-
Але якщо у вас виникає питання,чи не взяти нове авто за готівку - то всі інші питання недоречні😁.
-
Можна перекупити лізінг.
-
Всі висновки залежать від того, скільки у вас коштів на рахунку і скільки ви заробляєте. Все просто.
-
Не знаю чи бу машину можно в лізинг. Вперше про це чую
-
Привіт усім! Чи можна у Канаді використовувати автомобільний відеореєстратор?
-
Можна
-
Чи є термін дії довідки про несудимість в Україні, якщо я її витребую в посольстві України в Канаді?