Канадський Марк Chat
-
Шановний, я в цій сфері вже працюю з 2017 року і знаю про що говорю. Це гучні слова нашого міністра щоб зробити вигляд що вони щось роблять. Ця програма існує вже пару років для всіх, просто одне що я бачу відрізняється що Канадійцям що будуть спонсорувати своїх родичів не потрібно доказувати що вони мають мінімальний дохід. Не сперечайтеся з людиною яка вже такі кейси робила для інших національностей лол
-
шановна, я дуже за вас радий, що у вас аж 6 років досвіду))) Але, я новину кидав не для того, щоб давати якісь пояснення, оскільки не володію повною інформацією, як, напевне, й уряд Канади на даний момент. Це лиш анонс майбутніх подій. Тому не розумію чому ви намагаєтесь самостверджуватись тут, якщо можете це робити там, де здобуваєте досвід))) На цьому "дискусію" вважаю завершеною. Хай щастить!
-
Yes, of course
-
Добрий день! Збираємось переїхати до Едмонтона. Хочу запитати: у мене алергія на амброзію, читаю, що її в Канаді багато. То правда?
-
Доброго дня, цікавить таке питання: я з дітьми на початку війни поїхали в Уельс, але через постійні дощі і сирість погано себе почуваю, також проблема з продуктами, вони або привозні (дуже дорогі, і далеко від нас магазини з ними), або тепличні, кроплені обільно різною хімією. Як справи з продуктами в Канаді, наскільки вони добрі і якісні?
-
Доброго дня, по візі COUT в Канаду можна потрапити лише до 31.03.2024 ? Чи можна і після даної дати ?
-
Можна і пізніше. Але вже без допомоги від держави.
-
Доброго дня! Якщо в'їхати в Канаду після 31 березня, скільки часу можна там залишатись?