Канадський Марк Chat
-
-
Я взагалі ніколи не був в Калгарі але можу надати пораду В Декатлон Калгарі можна купити новий меньше ніж за 300 канадських баксів. Вам на який вік? Я можу допомогти з вибором. Також можете мені кидати варіанти, яки ви знайшли, я можу допомогти щодо питання, чи варто те що ви знайшли тіх грошей що за нього хочуть.
-
www.decathlon.ca/en/c/22541/bikes?refinementList%5Bnature_en%5D%5B0%5D=Mountain%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B1%5D=Road%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B2%5D=Hybrid%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B3%5D=Gravel%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B4%5D=Urban%20Long-distance%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B5%5D=City%20Speeds&refinementList%5Bnature_en%5D%5B6%5D=City%20Bikes&refinementList%5Bnature_en%5D%5B7%5D=Bikes&refinementList%5Bsize_en%5D=&page=1&sortBy=ecom_prod_en_price_asc
-
Доброго вечора. В мене квиток з Мюнхена в Торонто, а потім через 2 годин пересадка в Монреаль. Підкажіть, чи є шанси, встигнути взяти дозвіл на work permit, і зареєструватись на літак в Монреаль?
-
Чоловіче, їдьте і втріть усім носа, покажите усім, Ви ж найкращий і найрозумніший, " прохаваний" ну от.. А то Вам тут " сказки " розказують... Все у Ваших руках, головне побільше "правди" розповідати... Потім люблю такі історії " успіху " як зі100 баксами приїхали в Канаду 😂 П.С. почитайте про першого Українця в Альберті..
-
Якщо пломбу поставити?
-
Як думаєте , зуби треба полікувать в Україні перед приїздом в Канаду , чи все одно їх там на полку треба покласти?