Канадський Марк Chat
-
Всім привіт хто працює security (Calgary) можете проконсультувати як можна влаштуватись та що для цього потрібно) Буду вдячний ☺️
-
В мертвому оленi нi, але на пiдлозi тиждень в арендованому пустому житлi було дуже холодно й твердо... Я радий что в Вас це пройшло легше нiж у мене не зважаючи на те що я також готувався й знав що треба робити та мав кошти на це, але й Ви як я зрозумiв їхали не з 1000 в кишенi на сiм'ю з дiтьми iз думками про те що якось там буде й не виженуть ж нас з дiтьми на вулицю якщо швидко не знайду роботу й грошей не буде... Це все до того що люди вважають наче всi їдуть сюди геть без грошей й все тут спокiйно й чудово вирiшується, що головне знайти грошi на квитки та приїхати, а тут вже все буде добре.
-
Ви повернулися в Європу на роботу , бо в Канаді не знайшли ? Чи я щось не зрозумів , ваша сім'я в Канаді , а ви на роботі поза межами, хоча були в Галіфаксі
-
За межами Канади, то не тільки Європа, а й США, наприклад
-
Хлопці та дівчата, привіт! Підкажіть, який авіарейс більш-менш дешевий, щоб в салон можна окрім себе та дитини взяти чихуахуа свого. І скільки квиток коштує на песика, приблизно, до 4 кіло вага. До Нової Скотії? ) Дякую! З Польщі. Бо ми в Україні живемо.
-
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка на яку суму приблизно ще додатково (окрім аренди житла/харчування) треба розраховувати по прильоту до Канади? Медична комісія, можливо якісь справки, переклади документів, страховки…
-
Дякую за відповідь🫶🏻
-
Я поїхав тимчасово попрацювати на мого європейського роботодавця бо потрiбно було термiново заробляти грошi, якi тут поки що за своїм фахом почати заробляти без канадiйської освiти та диплому проблематично, трохи пiзнiше приїду й буду шукати мiсцевого роботодавця.
-
Зрозуміло. Щасти Вам
-
Я так і написав, тільки чи з дітьми селять не впевнений.
-
Точніше ще вужче, в Калгарі