Канадський Марк Chat
-
Звернутись в компанії які керують багатоквартирними будинками. В минулому році , деякі з них , надавали місяць/два безкоштовно , за умови підписання річного договору
-
Ми коли шукали помешкання в Едмонтоні ,переглядали варіанти будинків , то жоден з власників категорично не вимагав ні довідки ні роботу і т.д. Так і знайшли Компанії які володіють багатоквартирними будинками , здають в оренду новеньким без проблем. Теж нічого не вимагаючи , окрім депозиту і страхування. Деякі компанії за умови підписання договору на рік , місяць- два , давали безкоштовно. Чи є зараз таке , не знаю Хоча звичайно є ті що і вимагають
-
-
Всім привіт! Можливо, є серед вас люди, які жили в Калгарі, а потім вирішили переїхати в Едмонтон? Напишіть, будь ласка, ваші враження, чи варто переїжджати, чи не пошкодували? Буду дуже вдячна
-
Це ж ви їх подiлили на гнилих трутнiв тих хто "з баблом" та на "народ", нi?) А до чого це про елiту? Тi завжди мали можливiсть жити й купувати де завгодно й що завгодно, впала їм та Канада зараз, вони мають нерухомiть за кордоном й так. Це не елiта, це середнiй клас. Про освiту. Я наприклад, з бiдної сiм'ї, витратив 18 рокiв свого життя на навчання в державних учбових закладах бескоштовно. Тому той хто хоче шукає можливостi, а хто не хоче шукає виправдання. Завжди бiсила позицiя про те як все погано в нас та держава потрiбна зробити так щоб я жив добре, а на просте зустрiчне запитання "а що особисто ти зробив для цього?" вiдповiдi нема.
-
Молодець,браво!Вітаю Вас - 18 років навчання не пройшли даремно,гарно вмієте викручуватися з ситуації та перекручувати слова інших.Дуже дивно ,що ви самі з бідної сім'ї,але так зневажливо ставитесь до простих людей(касирів та охоронців).Ви вважаєте вони не заслуговують гідного життя з відповідною доброю зарплатою?І до чого тут освіта? На цьому будь ласка закінчимо цю дискусію.Я теж виросла в бідній сім'ї,досягала усе важкою працею сама,але чомусь у мене зовсім інші погляди на речі і людей.Я вважаю що усі люди повинні бути рівними і наш український працьовитий народ,заслуговує на краще життя!!
-
Крiм загальних фраз та красивих лозунгiв, дуже нагадуючих радянськi нiчого. Це й є Ваш рiвень освiти. Менi дуже Вас шкода, бо з такою логiкою Вас i в Канадi будуть бiсити цi "зажертi" канадiйцi якi живуть в добрих будинках та їздять на гарних авто, у той час коли емiгранти без канадiйської освiти та знання мови важко працюють на поганих роботах.
-
Передусім - дешевша оренда житла, сильно наперед (типу покупки житла) не думаємо, бо не маємо PR і не знаємо, чи отримаємо
-
Такий переїзд може бути обумовлений лише конкретними причинами - чи гарна робота в Едмонтоні вже в наявності чи купівля трохи дешевшої нерухомості. Ви для себе визначте реальні причини, навіщо ви того хочете, бо в принципі, в усьому іншому вартість життя така сама
-
Це мені вас шкода, що при ваші освіті ви так не зрозуміли суті посту,або ж не хочете розуміти.Суть взагалі не в тому,що хтось,комусь заздрить,або його бісить,ті що багатші,а він важко працює.Суть в тому,що в нас багато хто з багатих ,навіть і немає тої вищої освіти,і ледь-ледь школу закінчив, бо ж статки нажиті нечесним шляхом,в той же час багато хто з вищою освітою працює,касирами, охоронцями,будівельниками,(чого не включили їх в список не освічених людей,які не мають права хотіти,краще жити),тому що в свій час не мали блату,влаштуватись по спеціальності! Надіюсь на українських касирів, охоронців які побачать ваш пост і як ви зневажливо до них ставитесь і продовжать з вами дискусію . Всього доброго!