Канадський Марк Chat
-
робіть новий паспорт (ви його могли вже 2-3 місяці тому почати робити) і тільки потім на нову візу подаєтеся. тільки майте на увазі, щоб не було ніяких проблем, вам треба отримати нову візу впродовж 90 днів після закінчення вашої старої. подайтеся на паспорт і одразу після того напишіть про свою ситуацію туди, де видають візи (на сайті уряду пошукайте потрібну сторінку)
-
Можливо хтось володіє інформацією . Федеральні виплати по 3000CAD і на діток , виплачують через декілька місяців перебування в Канаді??? Кажуть, що через хитрих , що прилітали , забирали і летіли з Канади , процес виплати зробили довшим . Дякую
-
Ні, це неправда. До тижня. Але спочатку зробіть sin і відкрийте рахунок в банку. Потім подається на цю допомогу. Автоматом гроші приходять на ваш рахунок
-
Ні, онлайн ви маєте лише записатися до консульства. Це вкрай важко. Потім очікувати свою чергу. Це на пару місяців. Потім їхати до консульства, потім чекати на паспорт ще місяці 3. Якщо ви не плануєте вилітати найближчим часом з Канади, ваш головний документ, про який слід потурбуватись, це дозвіл на перебування для дитини, а не віза. Інакше - статус нелегала Дозвіл можна отримати і з подовженим паспортом, а візу вклеювати вже в новий
-
як виглядає підтвердження на пошті є якийсь код прислали 21го того ж
-
Здав біометрію 21 червня.... досі ніякої інформації не маю що робити далі?
-
вам підказали вище найкраще рішення - подовжіть ваш паспорт і подавайтеся на новий. але в будь-якому разі повідомте візовий відділ про вашу справу. інакше ви порушите закон (якщо понад 90 днів буде перерва) і щоб отримати візу, а після неї ще й дозволи на навчання/роботу (бо це все окремо), у вас піде набагато більше часу і нервів
-
Як зайти в кабінет
-
А як туди зайти
-
Це навряд немає чім платить
-
Короче нікуди я не їду
-
Мені допомогали я туди і не заходив(((