Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mokka
    wrote on last edited by

Дякі! Радує, шо хочаб точно працюють за графіком, бо так по чатам якось побігата, то в інших провінціях повний абзац з транспортом.

1 Reply Last reply
    0
  • t1849371194T Offline
    t1849371194T Offline
    Alex
    wrote on last edited by

Я не в Едмонтоні. Але мені завжди здавалося, що про поганий транспорт в Канаді пишуть люди, які забули або ніколи не ходили на електричку сорок хвилин стежкою через чагарі по болоту під дощем, в мороз по снігу чи в спеку. До речі в мільшості місцевостей в Україні дуже, просто нереально важко без авто. Тим більше з дітьми.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mokka
    wrote on last edited by

Якось натрапила на розповідь пані (правда з Торонто наче), шо вона вишла на бус, той бус їхав-їхав і з якоїсь з причин вирішив не доїжджати до кінцевої. А ї якраз туди пересісти на метро. Вона дотопала туди, сіла на метро і через пару зупинок воно зламалося. Звідти вона якось доїхала на іншому, але з запізненням. І тіпа таке діло то часта історія. Налякала мене

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

то був просто не її день:)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Андрій
    wrote on last edited by

Так можна я особисто так робив.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mokka
    wrote on last edited by

Там здається в пані всі дні якісь не ті😂😂

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by

Добрий день. Чи є в Канаді додатки на смартфон для порівняння цін у супермаркетах, а також цін на пальне? Дякую за відповідь

1 Reply Last reply
    0
  • t5255832243T Offline
    t5255832243T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by

Я би так не сказала. Люди їздять на автобусі на роботу в центр щоб не платити 300 доларів за паркування у місяць, та не стояти у пробках.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriya
    wrote on last edited by

Скажіть, будь ласка, сертифікати не з Дії з qr-кодом, а саме з поліклініки пред'являли? Вони теж підходять? Бо в мене на сина в ДІЇ завантажується, а на дочку ні(

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriya
    wrote on last edited by

Дякую!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by

Ну і дата в канаді без терміну, правда?)

1 Reply Last reply
    0
  • t5255832243T Offline
    t5255832243T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by

Дивно, я кожний рік приїжджала до Львова та їздила на маршрутках та трамваях і кидалося в око хто їздить на цьому транспорті і який запах супроводжувався. Мені просто дивно, невже ви думаєте що у Канаді проживають люди з іншої планети. Люди кругом однакові та поділ на прошарки населення кругом однаковий. Я у Канаді вже 17 років і ця країна стала рідною мені. Коли читаєш як Українці всьому дивуються та чомусь вважають що тут щось гірше ніж там - прикро. Я жила у двох країнах та подорожувала у 17 - кругом люди однакові. Система інша, але не люди. Щасти вам.

1 Reply Last reply
    0
  • t1384622887T Offline
    t1384622887T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by

У мене взагалі цього кьюар коду немає, зробив 2 вакцини і не дали кьюар код, у мене роздруківка на аркуші паперу це і є основний документ

1 Reply Last reply
    0
  • t5255832243T Offline
    t5255832243T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by

Навчіться поважати чужу думку. Відкрию вам секрет. У Львівському транспорті брудніше. Тепер подумайте що корисного приніс ваш коментар та навчіться поважати країну яка вас прийняла.

1 Reply Last reply
    0
  • t5140875332T Offline
    t5140875332T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by

Kod QR генерує портал "Дія", якщо робили в Україні вакцинацію, то без проблем, можна зайти на сайт і там скачати

1 Reply Last reply
    0
  • t1384622887T Offline
    t1384622887T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by

В Італії

1 Reply Last reply
    0
  • t827244008T Offline
    t827244008T Offline
    🇺🇦 Dmytro Canadian
    wrote on last edited by

Я живу і працюю в Едмонтоні 1,5 місяця. Їжджу на автобусах та метро і ніякого запаха там не чув. І їздять 90% людей нормального соціального рівня. Так, сідають люди низького соціального рівня, але від них не тхне як пишуть. Дуже стійкий неможливий запах на сходах вгору на вулицю із метро зранку і все. В день вже такого запаха нема. Навіть в метро нема запаха. І Марк правий на всі 100% без авто тут дуже складно навіть не брати до уваги зиму, бо якщо вам потрібно кудись їхати вам треба робити дві пересадки, а навіть і три бо Едмонтон дуже велике місто. А глянув на мапу так і не скажеш.

1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by

Для іформації: міняла гроші у обміннику - там курс кращий трохи. Щоб поміняти суму, більшу 1000 доларів, захотіли підтвердження доходу. Ми показали декларацію з аеропорту, але з Канади не підійшла, бо ми її не чи не доробили, чи що. А от з Польщі була з печаткою і підписами. Її прийняли до уваги і гроші поміняли. Тому декларуйте люди гроші!

1 Reply Last reply
    0
  • t753179240T Offline
    t753179240T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by

з Польщі - при в'їзді в Польшу з України декларували чи при вильоті з Польщі до Канади?

1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by

Декларувала при вильоті з Польщі. Потім заповнювала анкету у літаку, але знов таку схожу заповнюється після прильоту у тому автоматі. На папері з автомату клерк написала суму і замалювала рожевим фломастером. Цей папір я здала, коли виходила із якоїсь секції аеропорта. А куди ту, заповнену в літаку дівати, не зрозуміла. Отже пригодилась польська з печатками)))

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags