Канадський Марк Chat
-
Цікаво 🤔 підслуховувати!)
-
Доброго дня! Можливо хтось знає, нас попередили , що при оформленні документів WP by CUAT , в розділі Location краще щоб ставили Unknown. Але одному з нас поставили Kalgari🤪 каже офіцер , що не має значення. Потім якось сам засумнівався… коротше, ми не знаємо тепер чи це і правда немає значення чи тепер привʼязка до міста ? Вдячна за будь-яку інформацію
-
Добрий день, можливо хтось підкаже якою авіакомпанією краще летіти і звідки( поки ми в Україні) шукаєм квитки
-
Дякую!
-
Привіт всім Хто вже в Канаді по Cuaet? Розкажіть як вам, куди поїхали як з роботами?
-
Берлін та Гамбург ще можна переглянути, але також варто пошукати онлайн, так як сильно ціна відрізняється від дня та міста. З Польщі набагато ближче, але й дорожче буде відповідно. Якщо готові додатково їхати 7-12 годин автобусом, то можна і з Німеччини летіти щоб зекономити декілька сот доларів.
-
Звідки квитки , за прийнятною для вас вартістю знайдете і куди буде легше вам дістатись Ми летіли з Бухаресту через Амстердам В Румунії були , так як там вклеювали візи
-
Дякую!
-
Так невсі поїхали ще, невсі дадуть відповідь
-
Якщо вам потрібне спілкування то прийдеться поспілкуватись з дуже багатьма людьми, оскільки в кожного свої враження і кейси по знаходженні роботи, житла і т.п. Відео дасть вам загальне розуміння (порівняння провінцій, податків, вартості оренди і т.д.) Після цього ви будете задавати більш детальні питання і будете мати більше розуміння того, що хочете взнати
-
Цікавіше спілкування з тими хто дійсно вже там
-
Доброго дня! Я сьогодні проходив медогляд і мені сказали, що в моєму ворк перміті немає помітки CUAET і я не маєю права отримати знижку на проходження медогляду. Скажіть будь ласка чи вплине відсутність цієї відмітки на отримання фінансової виплати і взагалі чи створить це якісь проблеми в майбутньому?