Канадський Марк Chat
-
Ми заїхали з роздрукованим ворк пермітом який прислав нам по емейл уряд, а в імміграційній службі в аеропорту показали, на що нам виготовили за 15 хвилин оригінали ворк перміти.
-
Важливо роздрукувати цей «леттер», забув як він називається. Бо у нас теж була візітор та лист на ворк перміт дуже допоміг на кордоні
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
В коментарі було написано -на розсуд офіцера)як правило ворк перміт видають в першому аеропорту Канади.
-
Шановна громадо. Маю таке питання. Чи може майбутній кандидат на PR Який проживає у Канаді по CUAET Приймати участь у лотереї на Green Card to the USA ? Чи ця дія може вплинути на відмову у PR ? Дякую.
-
Не знаю. Тому і пишу питання в групу. Можливо хтось знає більш розгорнуту відповідь…
-
Я літав до США, повернувся через 2 тижні, нічого не змінилося:) У вас є термін дії. У моєму випадку це до кінця воркперміту. Думаю, у вашому випадку так саме.
-
Такий як - ніде В соstco , більш менш