Канадський Марк Chat
-
Ні. Це якраз і є наше суспільство. Причому я можу навести безліч подібних прикладів. Саме тому емігруючи наші люди не дуже бажають кучкуватися. Бо адекватні не хочуть мати нічого спільного з тими, хто кочує в пошуках наживи, або з тими, хто накрав і сидить десь в Монако чи в Австрійських Альпах, або з тими, хто під виглядом спортсмена та мецената за кошти вкладників у будівництво підкорює Еверест, або з тими , хто під виглядом тероборони та волонтера з'їбався спочатку у Закарпаття, а потім у Таїланд. Як може адекватна людина мати совість отримувати матеріальну допомогу спочатку в одній країні, потім у іншій, здаючи хату втридорога на батьківщині біженцям десь на заході країни? Як дружити з тими, хто братається з кацапами коли тільки сьогодні в Запоріжжі два обстріли вбили та поранили мирних людей?
-
Але ж це всі. В школах у нас одна ж програма освіти. Телебачення одне. Як такі люди з’являються? Хто їм вкладає в голови, що покидьком бути норм?
-
Відсутність виховання. Це як у собак. Доки не навчиш цуценя ходити на вулицю буде вдома. А як великий, то вже не привчиш.
-
Всі деталі з 24 жовтня
-
Зателефонуйте в ircc , може вам раніше розкажуть )
-
Всім привіт 🙋♂️
-
всім добрий день, хто може підказати, підключав інтернет від telus, заявлена швидкість 75 мегабіт, за фактом 30, дуже часто падає 10-15 мегабіт, хочу відключити, раз забронювали дзвінок у відповідь, не передзвонили, Я через день я зміг додзвонитися, кажуть 220 доларів відключення .... сказав платити не буду так як це ваша вина, немає взагалі швидкості інтернету, сказали добре, дай мені пару хвилин, в результаті прочекав хвилин 15 і мені робот сказав що вже закрито, передзвоніть у бізнес час... куди можна написати, поскаржитися , не знаю, тому що це повне свавілля
-
Якщо ви знайшли щось дешевше і просто хочете зіскочити з контракту то так просто це не вийде. Якщо дійсно зі швидкістю щось не те, то визивайте їхнього спеціаліста хай перевіряє і виправляє проблему. 🤷♂️ Якщо в вас оптика, то проблем не повинно бути, у мене телусовскій гігабіт, проблем зі швидкістю нема ніяких, а 75 мегабіт і подавно повинно працювати без проблем.
-
Доброго дня !Ніхтотне підкаже де найкраще в Едмонтоні замінити водійські права.Буду ду же вдячний