Канадський Марк Chat
-
А так u4u для українців існує Легко можна в США , якщо бажання є
-
Теж вірно
-
Може він і не в Канаді 🤷♂️ якби був , чи цікавився хоча б , то напевно знав , чи десь би чув - що в Канаді , провінції
-
Нууу з Канади в США не скоро він попаде 😄
-
Чого це ? Людині все одно який , штат ;)
-
Печаль в одному...компанія в Каліфорнії 😅
-
Тут важливо інше. За нього вписався сепаратист Бойко і подвійний агент Люся напередодні виборів щоб підгрести свій проросійський електорат і скучкувати довколо себе.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, синові треба було продовжити візітор перміт. Паспорт його продовжений на 4 роки, а новий перміт дали на півроку тільки! Ще і мій ворк перміт змінили на візітор і також на півроку продовжили, хоча мені його не треба було продовжувати. Мій перміт змінили, тому що я від свого імені продовжувала синові перміт? Чому так взагалі сталося, це нормально? Дякую за відповідь!
-
Доброго вечора! Якщо комусь цікаво, то приходьте на віртуальний семінар teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YWFjMmVkYTgtOWI1YS00ZjdmLWE1ZDktODFkMmNiOGQxY2Nk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2249bb4569-6907-4317-bfb2-d671539541fe%22%2c%22Oid%22%3a%2216761052-d648-4bed-a1a2-7dc511a749eb%22%7d
-
Взагалі EISA організовує для українців багато подібних семінарів на різноманітні теми, але чомусь українці у більшості всі такі ноушоу :( З того як розпізнати заманювача на щось погане семінар отак і було, що поліційні психолог і ще там спеціальна людина прийшла, щоб розповісти як не дати себе втягнути у халепу, а українці ноушоу ... віртуально то було :( Якщо ще будуть бажаючі на ту тему, то зроблять знову - Канадці добрі і толерантні і допомагають терпеливо як тільки можуть, за що їм і велике ДЯКУЮ! Гарного усім вечора ❤️
-
Скажіть, будь ласка, як на Вашу думку, я про нову програму, вона трішки дискримінує інших українців, тобто, якщо у Тебе є близька родина, то ти ок і можеш подаватися на ПР, а тут є такі сім'ї, яким важко буде отримати ПР по інших програмах, однак люди приїхали, і є такі, які потратили всі свої заощадження поки роботу знайшли в так далі, але поїхали, тому що хотіли осісти вже тут, але це якоїсь взагалі несправедливо навіть по Section 15 Equality rights, одним дають легко це отримати, а іншим ні? Я не беру до уваги людей, які раніше сюди приїхали до війни, бо у них була цільова іміграція, а я про простих людей, які напрклад у магазинах працюють, то для них все дуже печально.
-
Нас взагалі сюди тимчасово запросили Так що навіть такі програми , це великий плюс і можливість для когось Ніхто нікому і нічого не обіцяв , щоб про дискримінацію і несправедливість говорити. Я теж родичів тут не маю 🤷♂️
-
несправедливо, але ті родичі беруть на себе відповідальність за своїх рідних, тому з держави спаде трохи обов,язків і ще вони матимуть сильнішу прив,язаність до Канади, але це також все відносно ... в загальному несправедливо і треба писати до Конгресу чи уряду, щоб щось з тим придумали - це моя власна думка, я не експерт. Там на презентації запитаєте у людини, яка цим професійно займається ;) гарного вечора і тримаймося, молімося, бо зараз уся країна має повітряну тривогу, це важливіше за Permanent Residence ;)
-
Immigration Information Session (November 26 - 2:30 pm) with Bohdana Stepanenko-Lypovyk Щоб зареєструватися на захід перейдіть за посиланням docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScriKFCIV_6y6_KzKADIIsvTghc2fzzcYxXt9b5QG9QQV4IGQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR2JIaX3xUaf5N3VKIoXNuGewCqCNAYwEdwIhVeu1yOsPtyEOWWEy2fz-AQ
-
Це зроблено більше для допомоги в об'єднанні сімей тих, хто приїхав до Канади раніше, зовсім нелегким шляхом отримав ПР та громадянство, працював тут тривалий час. До чого дискримінація? Яка ще країна вам дає десятки можливих програм іміграції при бажанні лишитися? У вас цілих три роки на це