Канадський Марк Chat
-
Саме через "максимально благочестивих" людей яким "похер який прапор і герб" в москві подумали - ну раз похер(какая разница) то чому б не триколор ?
-
Так ви вже визначтеся "какая разніца" то "максимально благочестивий звичайні люди" чи максимально тупі ненормальні ідеоти" ?)
-
Звісно, патріотиз не робить людину хорошою, так як і її відсутність не робить поганою.
-
То не запитання, то відповідь. Ви в одному реченні називаєте людей типу "какая разніца" благочестивими, а в іншому ідіотами при чому використовуючи крайність "максимально" . Хоча можуть же бути благочестиві ідіоти)))
-
Який у вас тут чудовий український срач ))))
-
Я вважаю Україна чудова саме в тому плані що громадянство не втрачається автоматично при набутті іншого. Єдине треба зробити винятки для росії, білорусі, ірану та північної кореї. Я чув що громадянство США теж не просто позбутися... В Німеччині значно легше втрати громадянство. Німці набуваючи канадського/США громадянство автоматично втрачають німецьке. Хоча якщо німець набуває будь яке європейське, або швейцарське то німецьке не втрачається.
-
Всім хто обливає брудом діаспору, скажу таке: Ізраїля б не існувало, якби не його американська діаспора євреїв. Канада можливо не така потужна, але є топ-3 діаспор. На першому місці, доречі, росія... Батько євгена попова, топ пропагандиста кремля, наприклад живе в Миколаєві.
-
Радий, що вам сподобалось) Хоча то не срач, а так дискусія
-
Погоджуюсь, Україна взагалі чудова). Думаю з часом прийдеться "легалізувати" подвійне громадянство, щоб біженці котрі отримали ще одне громадянство не переживали з цього приводу так і для того щоб ті хто приїдуть відбудовувати Україну після перемоги змогли отримати наше громадянство і спокійно залишитись зі своїм рідним таким чином мотивуючи їх.
-
Доброго дня .Недавно приїхав в Едмонтон.Маю великий досвід Constraction-renovation.Англійська нормального рівня .Можливо хтось володіє інформацією стосовно цього буду дуже вдячний .Гарного дня