Канадський Марк Chat
-
Всім привіт. Слухаю Марка вже пару днів, вирішив пошукати канал, і вуаля) Коротко про себе. Збираюсь в Канаду через два місяці, ось намагаюсь навести якісь контакти заздалегідь. Може хтось є з ІТ сфери, щоб підказати, як воно взагалі з ІТ в Канаді?
-
Ну я якось то і намагаюсь робити, тому і наводжу контакти. Можливо хтось підкаже як пробувати шукати роботу (окрім банального спаму резюмешками по linkedin та indeed)
-
В ІТ низькі зарплати? Куди з ІТ перейшли? )
-
"може падати" це в плані рідко менше 500)
-
Та на такі бабки в Європі можна шикувати прям
-
Якшо маєш файну роботу і левел в Європі, то і не треба тобі та Канада Я ризикну, тому що мені чи тут з нуля (хоча трошки вже не нуль) чи там з нуля починати, то не сильно велика різниця
-
Я не знаю звідки люди беруть ті очікування про світле майбутнє, ніби там стоїть черга з роботодавців за українцями, і з порогу тобі дадуть 100К, але я не з тих людей )
-
Дивлячись кому що потрібно в цьому житті. Якщо брати ІТ, то в Україні можна більше відкладати грошей, тому що витрати менші. В Європі витрати вищі і рівень життя кращий, але відчуття "другосортності" нікуди не сховаєшся (по власному досвіді). В Канаді навіть з її всіма мінусами, ти хоча б відчуваєш себе людиною в усіх значеннях цього слова.
-
Дуже правильне і доросле зауваження - дивлячись кому що потрібно в житті)