Канадський Марк Chat
-
В Манітобі бальна система і ви отримаєте мінус , за звʼязки з іншою провінцією. Це теж потрібно враховувати
-
Це все прописано в умовах провінційної іміграційної програми. На сайті провінції є вся інформація
-
Зрозуміло, дякую
-
Доброго дня з 1грудня або можна і скоріше здається квартира бейсмент дві спальних кімнати також дві ванних кімнати великий зал і кухня і так же кладовка .Все поруч школи 4 , магазини і тд. До центру дуже добре сполучення прямим автобусом 25-35 хв Район SW Glengrove Calgary Оренда 2152 в ціну вже входить страховка і все інше окремо тільки світло 60 $. Ця квартира ідеальна для 2 пар або для великої сім'ї з дітьми . За подробицями в приват .
-
📍Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍
-
Доброго дня, можливо вже були такі питання, але я не можу знайти конкретної відповіді, отож, ми зробили новий паспорт для дитини(вона була вклеєна у мій паспорт), які тепер подальші дії, що за чим робити, я не раз бачила у фейсбуці, але не зауважувала, а тепер як треба я не можу знайти, що і на якому сайті робити? І ще в дитини візітор рекорд до 2026 року, тобто не вийшов строк, просто новий паспорт виготовили
-
Я користуюсь
-
📍Наша компанія шукає співробітників в нашу команду. Ось деталі: • Посада: асистент з реклами {AA} • Робочі дні: понеділок - субота •тижнева зарплата: 300$ ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. **Для отримання додаткової інформації або подання заявки, будь ласка, зв'яжіться з нами за вказаним номером!!
-
Дякую
-
Вони цілодобово працюють , 24/7