Канадський Марк Chat
-
🟢MAFIA GAME🟢 Тобі однозначно варто приєднатися до нашої таємної зустрічі, де громадяни, мафія, лікарі, поліцейські та інші категорії населення отримають запрошення! 🆒🤫 Ця, на перший погляд, проста гра занурить вас у зраду, клевету і підозру, змусить вас критично мислити, бути уважним до дрібниць та читати по обличчям, щоб зрозуміти кому можна довіряти, а кому ні 😱😬 Цього вечора ви перестанете довіряти навіть своїй другій половинці і почнете підозрювати її в багатьох гріхах 🤨💔 Тобі просто необхідно прийти та зануритися в цю атмосферу. Ми гарантуємо тобі цікавий вечір, гарний настрій і, звісно ж, десерт 🍰🍨 Навіть якщо ти не знаєш, що це за гра, ми чекаємо на тебе! Все розповімо і покажемо!!! 🕵️♂️😃 📆Дата: 05.11.2023 ⏲Час: 18:00 📍Місце: 777 8 ave sw. Calgary 🪙Вартість: 30$. ⏳Тривалість: 3-4 години. 📌Кількість мість: обмежена ⬇️⬇️⬇️ ➕Щоб зареєструватись пишіть в приватні повідомлення слово "mafia". 📺 @synergyclubcalgary ⬆️⬆️⬆️
-
Друзі, всім привіт! Зима вже досить близько, тому саме час подбати про «залізного коня». Хочу запропонувати вам послуги офіційного сервісу і ремонту авто. Запис в CarFax, гарантія на роботу і запчастини! Завітайте до нас на сторінку www.megasellservices.ca/. Також у нас є продаж вживаних авто з можливістю фінансування на гарних умовах! Megasell Motors www.megasell.ca/ Записи можна робити по телефону або безпосередньо на сайті. Якщо тяжко з англійською-можете писати мені, я допоможу зробити запис.
-
я мав отримав трохи іншу консультацію що фоп якраз потрібно закривати - щоб не мати подвійної податкової резиденції так як наявність ФОП це єдина чітка умова що тиє податковим резидентом україни, всі інші розмиті. Ще рекомендували писати листа в податкову що згідно таких пунктів закону я більше не податковий резидент україни. А якщо не податковий резидент то і з КІК немає проблем. ФОПа я закрив а от з листами не заморочувався. KIK це тільки юритичні особи але не підприємницька діяльнітсть (типу наших ФОП - в кожній країні своя назва)
-
трабла в тому що в будь-якому разі ми вже податкові резиденти, а способу виходу нема якщо є посилання на норми чи закони - буду вдячним
-
Доброго вечора. Хочу розповісти про себе коротеньку історію и заразом спитати що мені робити в такій ситуації. Отже. Зараз знаходжусь в Німеччині в містечку Riegel, виїхав я зі своєю дружиною і в той час донечці було 2 місяці 28 лютого 22 року, я маю третю группу інвалідності, протезування серця аортального і мітрального клапанів, мені треба поїхати назад на Україну по деяким справам й повернутися назад в Німеччину, але хвилююся за те чи випустять мене з України, бо на разі ходять чутки що змушують і таких залишатися в Україні, то що ж робити?
-
Чи не анулюють вони дозвіл ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна заїхати в Канаду, оформити за тиждень документи , отримати допомагати і виїхати , а потім повернутись через декілька місяців?
-
Дякую 💕 І ще питання - як швидко оформляється банківський рахунок і решта документів ?
-
Два дні Якщо є бажання і дійсно потрібно
-
Супер, дякую величезне за відповідь 😊😊