Канадський Марк Chat
-
Зустріч в Калгарі 📣 "Laser tag - крутий та яскравий відпочинок після робочого тижня 🔥 Якщо ти поціновувач незабутніх баталій, запальних емоцій та справжнього адреналіну - запрошуємо тебе провести цю неділю разом з нами 🤘 Не проґав свою можливість відпочити в крутій компанії та знайти таких же однодумців😉 🗓️Дата: 10 грудня 2023 ⏰Час: 18:00 📍Місце: 1305 33 st NE 💵Вартість: 35$. ⏳Тривалість: 2 години Кількість місць обмежена 🔥 ⬇️⬇️⬇️ ➕Щоб зареєструватись пишіть в приватні повідомлення слово "Laser Tag". В наш ІНСТАГРАМ 📷Synergy Business Club📷 ⬆️⬆️⬆️
-
-
Але то курво вбісило)
-
Вибачте і правда занесло
-
Калькулятор доходів і нормальный бухгалтер. І буде вам щастя
-
Плюс до всього я дуже сумніваюсь що в Україні то платить я по білому. Не знаю жодного ютуб каналу хто б нормально платив податки. Це тупо неможливо. Бо у законодавстві нема пункту "дохід від інсти" фоп і ліві рахунки. Фоп на мінімалці співробітникам, по факту у конверті. Ось як то працює
-
Людина продає курси і тренінги по харчуванню і похуданню. От як така людина, яка не може зввладнати з податками, може комусь, щось рекомендувати? На підставі чого? Освіти, ні. Досвіду? Ну може, але теж сумнівно. От розібратись у цьому це ж посидіти 2 дні почитати.
-
Ну не 65% же
-
То я про то і кажу, фоп, інформ послуги і 5%
-
Я не чіпав її чоловіка, його бізнес і тд. У будь якому разі % не міняється