доброго дня спільноті, надіюсь хоч якусь допомогу отримаю від людей які вже трішки часу прожили в Канаді, бо я вже не знаю куди і як просити про допомогу. я був прилетів до Канади 4 грудня, CUIAS звичайно мене поселили в готель за що їм щиро вдячний. я був 5 грудня написав на групах повідомлення що шукаю роботу бажано в комунальній службі, я в польщі більше 5 років відпрацював, прибирав загалом трамвайні та автобусні зупинкі, але був період що косив траву та зимою сипав пісок. я приїхав один бо в мене нікого і немає так що мені без різниці де працювати але проблема у тому що я без прав та володію лише українською та польською. ну ось мені був хлопець написав що в Калгарі робота в комунальному пвдпртемстві де він і працює. я вже був купив білет на 17 грудня, і ось в середу ми зідзвонились оказується що без прав не беруть. і я здурів не знаю що мені тепер робити, 18 груднч о годині 11 треба залишити номер готелю, ту ані роботи ані толком кімнату зняти на місяць за нормальну ціну. може хтось на групі може допомогти з роботою а моїй професії? мені без різниці в яке місто летіти, головне щоб була робота години. допоможіть будь-ласка 🙏 це мій номер контакту 4378293853