Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5610028100T Offline
    t5610028100T Offline
    Andrii Acerran
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Випадково натрапив на Марка в ютубі! Дякую за діяльність! Ти молодець!=)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6401367302T Offline
    t6401367302T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Шукаю друзів в Едмонтоні, можливо є самотня дівчина, яка буде рада новим знайомствам, пишіть в приват. 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    2008
    wrote on last edited by
    А ви де на даний момент
    1 Reply Last reply
    0
  • t264436343T Offline
    t264436343T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Тут більшість мають візу cuaet, яку вже не видають. Інший варіант спонсорство як в сша, але за нього нічого не підкажу
    1 Reply Last reply
    0
  • t519109962T Offline
    t519109962T Offline
    Zoriana Sivak
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підка буде ласка плануємо приїхати в Калгарі і шукаємо роботу бо в нас маленька дитина, підкажіть можливо хтось знає куди можна піти на початку ( можливо фабрики або щось такого плану)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla UA🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрый день!подскажите пожалуйста,кто летел с котом в Канаду-делали справку за пару дней до вылета о том,что кот проглистован и обработан от блох?и какие вообще справки нужно кроме паспорта,титров и международного сертификата здоровья?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5610028100T Offline
    t5610028100T Offline
    Andrii Acerran
    wrote on last edited by
    Привіт. Зараз в Польщі. Далекобійник по Європі на бусі. З України виїхав за 2 тижні до війни.
    1 Reply Last reply
    0
  • t828647726T Offline
    t828647726T Offline
    RasTa P.
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, хто зустрічався з такою ситуацією. Моя віза вже схвалено і вклеєна більше року назад. Зараз зайшов в портал і помітив таку річ, у мого батька в аплікації знайшов схвалений ворк перміт, а у мене такого листа немає?!? Хоча я коли заповнював аплікацію вказував що хочу працювати на території Канади. Підкажіть чи дадуть мені дозвіл на працю по приїзду в аеропорт без цього листа? Чи можуть виникнути проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla UA🇺🇦
    wrote on last edited by
    Огромное Вам спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t746274145T Offline
    t746274145T Offline
    Snizhana
    wrote on last edited by
    Паспорт з щепленням від сказу і огляд лікаря за два дні до вильоту. Титри не потрібні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    2008
    wrote on last edited by
    Ну якщо зараз на візу подастесь то не факт що зроблять до березня
    1 Reply Last reply
    0
  • t612293633T Offline
    t612293633T Offline
    Jenia Trofymova
    wrote on last edited by
    Даю уроки англійської, IELTS, CELPIP (без зайвої води), навчу говорити, прийнятна ціна! Перевірено та ефективно!!!!Досвід понад 20 років. Викладаю/пояснюю англійською, українською,російською.Індивідуальний підхід до кожного учня, гнучкий графік занять та персоналізовані програми навчання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Привіт скажіть чи можете надати консультацію по програмі для українців на пр які мають родичів в канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Світлана
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи можна закрити рахунок в TD банку Канади онлайн, знаходячись вже в Україні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2022313013T Offline
    t2022313013T Offline
    Тимур Гиоргадзе
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Це пише моя дружина. Я Крістіна. Ми з сім'єю подавалися на візу по програмі cuaet. Чоловіку та двом дітям вже в клеїли візи. А я коли заповнювала анкету, зробила помилку і вказала що я вже маю зроблену біометрію. Мені прийшла відмова. Тому що не знайшли моїх данних про те що я мала біометрію. Ми у Будапешті запитали про це, нам сказали що можете здавати біометрію немає ніяких проблем. Але моя заявка з статусу відмовлено не просувалася далі. Тому я створила нову заявку, окремо від сім'ї. Щоб встигнути за програмою cuaet. Щоб мені прийшов запит на здачу біометрію. В Будапешті мені сказали що у вас вже є біометрія і вона дійсна 10 років, а в новій заявці не потрібно здавати ще раз біометрію, вкажіть що вона у вас вже є. Я це зробила, але мені так само прийшла відмова. Тому що не знайшли моїх біометричних данних. Я писала декілька разів у кризисну форму, але ніякої точної відповіді я не отримала. Приходила тільки стандартна відповідь ми розглядаємо вашу заявку. Я дізналася що можна заробити робочу візу, вона легше робиться ніж туристична. Можливо хтось може підсказати перевірені фірми, організації? Чи як правильніше зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5001103540T Offline
    t5001103540T Offline
    A Stolvi
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи хтось користувався агенцією, чи просто допомога від особи, яка займається гуманітарними квитками в Канаду? Я чув, що набагато дешевше виходить. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Воно не дешевше. Просто ви можете багато багажу із собою взяти. Наприклад на на 2 дорослих, 1 дитина 8 років і 2 інфанта (немовлята) надали 3 ручні класі і 7 великих валіз
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, хто знає: до якої дати діє програма CUAET щоб виїхати до Канади та отримати work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • t517960871T Offline
    t517960871T Offline
    Наталія Кімаковська
    wrote on last edited by
    30 березня 2024 року
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Дуже дякую Наталія! А в Вас не має випадково посилання на офіційному сайті на цю інформацію?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags