Канадський Марк Chat
-
Всім привіт! Випадково натрапив на Марка в ютубі! Дякую за діяльність! Ти молодець!=)
-
Доброго дня, підка буде ласка плануємо приїхати в Калгарі і шукаємо роботу бо в нас маленька дитина, підкажіть можливо хтось знає куди можна піти на початку ( можливо фабрики або щось такого плану)?
-
Привіт. Зараз в Польщі. Далекобійник по Європі на бусі. З України виїхав за 2 тижні до війни.
-
Вітаю! Підкажіть, хто зустрічався з такою ситуацією. Моя віза вже схвалено і вклеєна більше року назад. Зараз зайшов в портал і помітив таку річ, у мого батька в аплікації знайшов схвалений ворк перміт, а у мене такого листа немає?!? Хоча я коли заповнював аплікацію вказував що хочу працювати на території Канади. Підкажіть чи дадуть мені дозвіл на працю по приїзду в аеропорт без цього листа? Чи можуть виникнути проблеми?
-
Даю уроки англійської, IELTS, CELPIP (без зайвої води), навчу говорити, прийнятна ціна! Перевірено та ефективно!!!!Досвід понад 20 років. Викладаю/пояснюю англійською, українською,російською.Індивідуальний підхід до кожного учня, гнучкий графік занять та персоналізовані програми навчання.
-
Доброго дня всім. Це пише моя дружина. Я Крістіна. Ми з сім'єю подавалися на візу по програмі cuaet. Чоловіку та двом дітям вже в клеїли візи. А я коли заповнювала анкету, зробила помилку і вказала що я вже маю зроблену біометрію. Мені прийшла відмова. Тому що не знайшли моїх данних про те що я мала біометрію. Ми у Будапешті запитали про це, нам сказали що можете здавати біометрію немає ніяких проблем. Але моя заявка з статусу відмовлено не просувалася далі. Тому я створила нову заявку, окремо від сім'ї. Щоб встигнути за програмою cuaet. Щоб мені прийшов запит на здачу біометрію. В Будапешті мені сказали що у вас вже є біометрія і вона дійсна 10 років, а в новій заявці не потрібно здавати ще раз біометрію, вкажіть що вона у вас вже є. Я це зробила, але мені так само прийшла відмова. Тому що не знайшли моїх біометричних данних. Я писала декілька разів у кризисну форму, але ніякої точної відповіді я не отримала. Приходила тільки стандартна відповідь ми розглядаємо вашу заявку. Я дізналася що можна заробити робочу візу, вона легше робиться ніж туристична. Можливо хтось може підсказати перевірені фірми, організації? Чи як правильніше зробити?
-
30 березня 2024 року