Канадський Марк Chat
-
RCMP в Канаді: Посібник для новоприбулих - чудовий посібник українською від федеральної поліції Канади (RCMP) про особисту безпеку, особливо на вулиці та у громадському транспорті. Поширюйте в інших українсько-канадських групах, будь ласка. Дізнавайтесь про Канаду разом з нами Ukrainian Canada - Українська Канада
-
Всім доброго вечора, чи є в когось знайомі чи родичі хто летить до Канади? А саме виліт 20 січня з Катовіце в 6:25 ранку (Польша) через Франкфурт (виліт з Франкфурта в 12:05 ) до Торонто. Потрібна можлива допомога з орієнтацією по аеропорту для моїх родичів. Відгукніться, будь ласка. Дякую
-
За такий лист не знаю, але ціна ще може відрізнятись від міста в якому будете проходити медогляд. Я просто записалась на прийом, про такий лист мені нічого не казали. (Коли я проходила, то у Варшаві ціна була нижчою ніж у Кракові) При тому, що в Варшаві тільки 2 лікаря (і то лікарку в якої була я нікому не рекомендувала б), а в Кракові більше лікарів. Але все могло змінитись.
-
Декларування коштів вас ні до чого не зобовʼязує,коли будете класти гроші на рахунок чи щось вагоме купувати тоді в канадійців можуть виникнути питання
-
на одну особу
-
дайте посилання на офіційне джерело де написано 10к на сімю
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, я планую переїзд до Ванкувера Але не виходить напряму полетіти зараз , чи можна зробити ворк перміт в Монреаль а потім поміняти ? Чи це складно ?
-
Але я можу помилятись
-
Я не знаю чесно кажучи , я чомусь думала що так
-
Доброго ранку шановне панство , чи не підкажете , чи ще видають фінансову допомогу по прильоту ?
-
видають до кінця березня