Канадський Марк Chat
-
Ваше життя буде складатися з маси питань окрім будови. Якщо поруч не буде людини зі знанням мови, ви не захочете тут лишатися. А на самій будові, звичайно, можна. Але розраховуйте, що буде трохи холодніше, ніж в Польщі і часто в морози доведеться сидіти вдома
-
Я думаю Ніяк) подавайтесь на пр, а потім по окремій програмі яка вийшла в жовтні заберете чоловіка, але лише після того як ви отримаєте пр, тому що чоловік зможе приїхати в Канаду після 31 березня лише як турист.
-
А може хто підкаже, чи можна повернути білет з Канади назад якщо купляти round trip? Чи лише пакетом 2 квитки разом?
-
Цікава думка, але щоб купити білети бажано знати це до того щоб не переплачувати, а от в cancelation policies тієї ж люфтганзи такого нема. Можливо у когось був практичний досвід
-
Невже так важко звернутися в компанію де ви їх замовляли і запитати? Доречі зазвичай коли ви замовляєте там є умови які ви підписуєте , або погоджуєтесь , тому перечитайте можливо знайдете там відповідь) тому що я думаю ви не знайдете представника цієї авіакомпанії тут)
-
всмі доброго вечора, я находжуся в активному пошуку роботи, працював лейбером і фінішером конкріт, англійська в мене погана, шукаю любий підзаробіток зараз, дякую
-
Шанс що я відповім, ну 1 із 10
-
була така ситуація з батьками, писали в кризову форму надавали докази що здавали. візу дали
-
можуть
-
якщо не відповідають пишіть їм ще, не соромтесь
-
у нас саме так і було
-
Для цього Вам треба отримати свій перміт OWP, знайти роботу на повний робочий день, та отримати три зарплатні. Потім подаватись на SOWP для чоловіка. Це робиться онлайн, та щоб пришвидшити процес, можна піти разом з чоловіком по процедурі "Flagpoling" на кордоні з США