Канадський Марк Chat
-
Якщо Марку щось не подобається зі сказаного мною або я порушив якісь правила хай видалить мене з чату.
-
Ну не всі в еміграції
-
Це я про те що не можу йому написати через брак доступу
-
Так, в аеропорту, на початку видавали візи рандомно
-
Доброго дня! У мене питання ... Ми з дружиною подавали на CUAET разом, я отримав w-1 (work visa) дружина v-1 (visitor). Чи має вона шанс отримати work permit по прибутю в Канаду? Та яким чином? Дякую.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Отримання work permit і тип візи, та і віза взагалі то різні речі. Якщо ви обоє подавались то обоє і отримаєте work permit по прибуттю
-
Тобто нема гарантії,що дадуть work permit?
-
В тому і питання, що я вже отримав work permit, а в неї тільки visitor. Ось я і переживаю,що вона не отримає. А також з нами їде дружини брат, що також має visitor visa. Чи зможе він отримати дозвіл до праці? Дякую
-
Ви подавались по CUAET? Тоді отримає, до кінця березня якщо приїде в Канаду, після цього ні
-
Доброго дня всім. Підскажіть як швидко та за скільки часу все можна оформити по прильоту в Торонто. Маю візу робочу по програмі .Та які документи треба мати з собою. Дякую всім що нададуть інформацію
-
Ніби писали тут що робили новий паспорт, і робили повний на 3 роки WP бо попередній був до кінця паспорту. Про опцію відмови не було, та і вже ж виданий він по суті