Канадський Марк Chat
-
Певно якийсь брехун їх знімав
-
Із відео з ютубчику
-
Я ж пишу що веду бій 7 років на таких же умовах що і ви
-
Чесно кажучи, я також вже втратив тему обговорення. На початку це були оптимальні умови для розвитку та обговорення їх відсутності. Тоді ми прийшли до того, що в більшості країн таких умов для біженців немає. Далі хтось хибно вирішив, що мені вкрай кортить скористатись оптимальими умовами для біженців і почав мене кусати, а я махав палкою щоб потрапити по пащі звіру
-
Безкоштовні мовні курси, с подальшою можливостю здобуття професії, підйомні виплати,фудбанки з безкоштовною їжею, безкоштовні готелі та хости, купа організацій ,які допомогають зі складанням резюме та працевлаштуванням..Яка ще вам потрібна допомога в адаптації? І за чий рахунок?
-
1: В аеропорту давати громадянство Канади автоматично українцям; 2: Прийняти третю державну мову Українську; 3: На другий тиждень давати будинок під 0% та подарунок 🎁 Тесла за те що прилетів; 4: 100 тис.$ на старт для нового життя, а не ці каплі в морі 3 тисячі; Ну це мінімум що Канада повинна та могла надати всім українцям 😉🤣🤣🤣
-
ну, будинок можна було б і безкоштовно, та й 100к для старту малувато. хоча б мільйончик-два))) і то б знайшлись незадоволені)
-
Пiдкажiть, будь ласка, що перевiряють у дiтей на медичному оглядi для подачi на PR? I який статус отримують дiти пiсля отримання батьками PR? Наскiльки я зрозумiла, у них буде статус "утриманцiв". Менi вiд такого статусу якось не по собi. Буду вдячна за iнформацiю 😊
-
Діти отримують такий самий статус ,як і батьки. Permanent resident. З 14 років, за дотримання певних вимог,можуть набути громадянство.
-
Чи обов'язково проходити повторний медогляд для зняття обмежень з ворк перміту? Бо написано срок ніби 1рік, а рік вже пройшов) + ціна кусається 350$ за людину 😅
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015
-
Вітаю друзі зі Львова 👋🇺🇦 Скажіть будь-ласка, з Власного досвіду: 🇨🇦З моменту прильоту в Канаду за який час надходила допомога в 3000 ?
-
Кожному по різному, комусь за тиждень два, а комусь за 1-3 місяці) чув багато різного
-
Через місяць)