Канадський Марк Chat
-
так у підборщика теж інші завдання... може у вас до них якісь свої вимоги... мені від них потрібні були лише поради і допомога з перевіркою авто. що вас особисто так в тому торкає, що так реакція нездорова якась
-
Брати треба нову автівку.
-
Потрібна допомога нашому захиснику Друзі не багато кожні 10- 20 грн. Рятують життя, можуть дуже допомогти. Тому не проходьте повз., маленька сумма це вже внесок. Під час виконання бойових завдань,під Харьковским напрямком попав під обстріл. Отримав опіки кінцівок 3-го ступеня, закрите пошкодження внутрішніх органів з хірургічним втручанням, множинні вогнепальні осколкові сліпі поранення і т.д. ЖУРАВЕЛЬ ОЛЕКСАНДР 1990 РОКУ НАРОДЖЕННЯ, З 27 11 2023 і по цей час він знаходиться на лікуванні в м. Дніпро обласна лікарня і. Мечнікова. Потрібна фінансова допомога. Прошу підтримати та допомогти нашому захиснику. Вдома в нього залишається 2-є дітей 6 та 1,6 років. 💳 Картка для допомоги: 5168180011307151 💳 🆘️🆘️🆘️ ЗВЕРНІТЬ БУДЬЛАСКА УВАГУ БЛАГАЮ ВІДГУКНІТ'ЬСЯ НЕ ПРОХОДЬТЕ ОСТОРОНЬ. 🆘️🆘️🆘️
-
Я не знаю, ну не зможе вона навчати учнів з 7м класом, і працювати в таксі) але їй це і не потрібно)
-
Я не проти, якщо за гарні розповіді ви готові плати- то чому ні? Але краще поїдьте зразу на сто на інспекцію. Трохи більше толку буде.
-
Тут люди в чатах стверджують ,що однакова страховка і на сьомий клас і на п'ятий.
-
так це у всьому так
-
От бачите, все питання в тому, щоб красиво і правильно байку розказати.
-
у мене до вас довіри немає 😂
-
О, то я готовий бути вашим автопідбірником. Коли їдемо вибирати автівку? 50 доларів поїздка. 50 відсотків суму, що я виторгую від початкової ціни- моя премія. Влаштовує?
-
і вам того ж)
-
Удачі!
-
я таких і не вмовляв. не хоче. шукаю іншого
-
я не гадаю. я знаю - мені на СТО кожного разу дивились. якщо ви мали на увазі таких підборщиків, які по фото історію авто розказують, то так - згоден. толку від них мало
-
Далеко не кожен власник автомобіля погодиться з вами їхати десь на сто. Який сенс витрачати час. Якщо ціна нормальна- машина продається за кілька годин.
-
Так. Ну а де ви гадаєте??
-
а підборщик де по вашому авто дивиться? на парковці біля супермаркету?))
-
Ні. Їх можна просто стерти.
-
🆘️🙏😭 ПРОСТО СЕРЦЕ РОЗРИВАЄТЬСЯ БЛАГАЮ ВАС ДОПОЖІТЬ НАМ КОЖНА ВАША ГРИВНЯ ЦЕ ШАНС НА ЙОГО ПОРЯТУНОК.ЛЮДИ ДОБРІ ВІДГУКНІТЬСЯ ПРОШУ ЗА РАДИ ВСЬОГО СВЯТОГО.🙏🆘️ Всім дякую за допомогу. Молимося за його одужання!!!🙏🙏🙏