Канадський Марк Chat
-
Тут вже питання пріоритетів! З кредитом на авто важче взяти кредит на будинок. А новоприбулим треба відразу якось їздити.
-
Доброго ранку, терміново потрібна юридична допомога. Син на роботі отримав травму ноги, готують до операції. Роботодавцю не сподобалося що він сказав лікарю про те що це сталося на робочому місці. А вже сьогодні роботодавці хочуть приїхати до сина щоб він підписав якісь папери. Можливо хтось має контакти або знає куди звернутися щоб отримати юридичну консультацію. Буду дуже вдячна.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка , в кого Bank of Montreal ? В якому форматі ви вказували номер рахунку ? В мене 7 цифр , але в номері рахунку є рисочка Через це виникла проблема із переказом коштів
-
І не можу зараз звʼязатись з банком. Чи хтось мав схожу ситуацію ? Краще просто вказати номер без рисочки? Дякую
-
Якщо комусь знадобиться - я вже дізналась , просто потрібно вказувати цифри
-
Привіт із Запоріжжя ✌️ Слава Україні!
-
Хто із Запоріжжя++++
-
В цю группу можна скидувати відео?
-
Доброго дня. Можливо хтось уже підіймав тему медогляду для ворк перміту, але я не знайшов. Є таке питання, якщо я з дружиною приїздив до Едмонтону у липні минулого року і ми зробили медичну страховку, але не пройшли медогляд і з певних обставин виїхали з Канади, але плануємо повертатись, але після закінчення програми Cuaet, то наші перміти анулюють? Чи можна пройти медогляд у Європі, а результати скинути у IRSS? Якщо нічого не вийде, чи зможу я працювати у Канаді? Бо одні люди кажуть, що якщо перміт анулюють, то не зможу, другі кажуть, що зможу, але на певних роботах, які не вказані у перміті
-
WP це ваш дозвіл на роботу та легітимність на території Канади. Що з вашими документами сталось, відомо тільки офіцерам IRCC. Якщо медогляд Ви не пройшли то там Вас попереджували про анулювання WP. Ви проходите медогляд перед прильотом в Канаду або вже на території країни. Навіть якщо і анулювали, то у Вас є віза і вже на місці по прибуттю можете оскаржувати рішення або спробувати отримати новий WP заповнивши заявку в кабінеті IRCC. Навряд чи в другий раз Вам офіцер видасть в аеропорту WP