В листопаді я прибув до Ванкувера, а зараз перебуваю у Вікторії. Враховуючи обмежені фінансові можливості, я вирішив зайнятися волонтерством через Workaway – це було моєю мрією, почати нове життя в здоровішому суспільстві. За мною вже два місяці волонтерства та два задоволених хоста. Я продовжую волонтерити.
Майбутнє та перспективи імміграції викликають у мене значний стрес. До приїзду сюди я жив у Польщі, де спочатку навчався на факультеті менеджменту у приватному університеті, але не завершив навчання через депресію. Потім я працював, але був змушений залишити країну і тепер не маю куди повертатися. Мені 22 роки, рівень англійської –Intermediate. Я володію різноманітними навичками ручної роботи, садівництва та DIY. Спочатку я розглядав можливість отримати одну з професій у сфері ремесел (trade jobs) та пройти відповідну сертифікацію, навчаючись і працюючи одночасно(як skilled worker), але фізична робота для мене складна через гіпермобільність суглобів і пошкодження двох плечей, що супроводжується постійною втомою і болем. Це стало для мене великим розчаруванням.
Я щиро хочу навчитися новим навичкам. Що мені робити, щоб протягом наступних трьох років мати можливість залишитися тут, жити, працювати, платити податки і допомагати іншим? Якщо у вас є ідеї або поради, буду щиро вдячний за них. Дякую.