Канадський Марк Chat
-
Так тут усюди такий колапс
-
-
Америка це не лише Штати) я мав на увазі північну америку)
-
В Європі в шоці від нашої медицини та обладнання. А тут і взагалі нема що балакати. Наші люди досі шукають в аптеках та вірять в цілющі властивості «зеленки та йоду». Але багато людей справді знали свою справу. Але мотивація зникає якщо не має сучасного обладнання та можливості отримати гідну заробітну плату за свою тяжку працю та роки навчання
-
Зараз Альберта оголосила програму погашення кредитів для лікарів і медсестер Сім лікар зможе зекономити 60 тис ,медсестра 30 тис Може комусь знадобиться інфа Коли приймуть цю програму не знаю
-
здраствуйте Маркіяне. Слідкую за Вашою діяльністю з самого початку.Ви світла душа іробите корисну , потрібну справу,тож всілякі дурники не зіб"ють зі шляху. На разі в Україні запускається проект по створенню новітнйого суспільства свідомих людей.Якщо цікаво ,пишіть. Поясню. З повагою Олександр.
-
Повністю згідний! В Україні якщо в мене була необхідність потрапити до спеціаліста , за гроші ти потрапляв сьогодні до спеціаліста і через пару годин вже мав консультацію чи направлення чи рецепт на ліки і тд… Якщо не мав грошей то за 1-2 максимум дні, в черзі ти потрапляв до нього… за тих 200-300-500 грн ( чоколядку; яку давав за вдячність, я то не рахував за хабар, бо самі попрацюйте за тих 6к грн лікарем) Тут чи « безкоштовна» чи платна черга така що 😮… До речі хтось знає статистику, скільки людей в 2023 році померли в черзі не дочекавшись на прийом до лікаря? Я маю на увазі емерждженсі?) Так в нас корупція, але спробуйте тут, в Канаді, записатися за гроші на МРТ))
-
Нема що півняти медецину Канади і України.В Канаді тривалість життя 82.5 років , в Україні 65. Українській медецині ше рости і рости.Вона підстроєна під погане відношкння українців до власного організму.Україеці йдуть до лікаря коли почки вже в трусах опинились.Канадці йдуть до лікаря раз в рік, щоб того не ставалось як омога довше.Це називається превентивна медицина.Вона логічніша і менше корупційна.Шоколадок їм не треба, зарплати хватає...2-3 місяці черги- тому що багато тих хто начитався інтернетів, накрутили себе, а лікарям розхльобувати той маразм))) і от зв 2-3 місяці відсіюються ті хто не мають реальних траблів зі здоровЛям)
-
Вони не бояться втратити гроші пвцієнта, це не Україна, де лікар сам вигадує хвороби в пвцієнта, щоб розмотатити його лаве.у канадських є зарплати мама не горюй.Вони бояться діяти не за інструкціями, щоб їх потім в судах не засудили.Ось що вони бояться.а грошей, повірте у них хватає...