Канадський Марк Chat
-
Дивно що Марк ще відео про це не записав😅 чи може я пропустив)
-
Ворк перміти продовжував хто? Вийшло? Бо читав що це типу лотарея)
-
Простими словами 😅
-
Багато читати) в декількох словах можна?)
-
Дякую за роз'яснення) ви врятували декілька хвилин мого життя) лінивого життя 😅
-
Є така інформація в інтернеті,бачила,але поки не стикались.Як кажуть"диму,без вогня не буває".Я думаю,що чим частіше наший президент буде приїжати в ЄС чи в Канаду,чим сильніше будуть щемити нас.Так,до законодавства Канади це не стосується,але таке можливе(це моя думка)!!!Від нашої влади можливе все🫣😏
-
А вже щимлять українців??
-
То й що ? Завжди запитували військовий квиток в українців для пр.
-
Я шахтарь з Луганської області
-
Шукаю працу в Эдмонтони на шахті будь ласко підкажіть мени Я зараз находжусь в Ниагаро фолс
-
Досить маечні
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Не можна)
-
Вибачте, а на якій підставі ви би хотіли продовжити wp?
-
rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/
-
Один блогер підкинув людям інформацію щодо подовження ВП поза межами Канади. 1. ВП - внутрішній документ Канади. Видається на її території 2. На яку фізичну адресу ви збираєтеся його отримати? В Європі? 3. Новий паспорт може спрацювати для видачі нового перміта. Але тотне гарантовано