Канадський Марк Chat
-
Життя не по кишені це якраз український стиль. Показати, що гроші є важливіше ніж їх мати насправді. Чисто по українськи. Надіюсь, цей канадієць купив її не на останні гроші)
-
Я одне скажу, я прилетів з Праги 🇨🇿 і порівнювати два метра не бачу смислу, тому що Прага йде нога в ногу з часом, а Торонтівське метро десь застрягло в 90 🤦♂️
-
Він узяв її в кредит 😂😂😂
-
В моєму місті це найдорожчий магазин) навіть по знижках ціни завищені)
-
😂😂😂
-
🏘 Ціни на житло від rentals.ca станом на січень 2024. Щодо цін на оренду квартир. Тільки-но вийшов свіжий зріз по Канаді станом на січень 2024. Ось десятка найпопулярніших серед українців міст та середніх ставок за квартиру з двома спальнями: 💥Ванкувер - $3777 💥 Торонто - $3424 🔺 Місісога - $2851 🔺 Келівна - $2592 🔺 Отава - $2553 🔺 Галіфакс - $2281 🔹 Монреаль - $2366 🔹 Калгарі - $2155 🔹 Едмонтон - $1596 🔹 Вініпег - $1692
-
Більша половина що приїде за останні 2 місяці, на протязі пів року повернеться в Європу, я так думаю)
-
Дивіться по сферах роботи , де більше потрібні ці професії туди і їдьте) бо з роботою в Канаді зараз дуже важко
-
Спробуйте логічно подумати.. якби існувало найкраще місто універсально для всіх- всі б там жили.. Що краще для вас- тільки ви можете знати..