Канадський Марк Chat
-
Додам про кредитки: Вчора в CIBC в Едмонтоні відкрили собі і дружині рахунки, одразу апрувнули кожному кредитку на 1к (справжню, не сейф-кард). Ми лише згадали в розмові що я працюю віддалено (дружина не працює). Кажуть що в RBC теж без зайобів відкривають (ще й apple watch 9 мають дати), але я я не перевіряв, бо 2 роки безкоштовного обслуговуння вигіднише ніж ті часікі.
-
Торонто вже будують як в якигось Дубаях 🙆
-
архівне фото Торонто 1990 року скоро дожене Дубай!
-
Привіт всім ✌️
-
www.youtube.com/watch?v=G77nvk3ot5A торонто пряма трансляція
-
Слабкі – ображаються, сильні – мстять. Помстимося, адже боротьба триває. Ми рахуємо дні, відзначаємо певні дати. Памʼятаємо хвилини, коли тамували подих від страху та ненависті. І саме почуття ненависті до ворога та любові до Батьківщини дає сили триматись та боротись за власну землю, націю, за життя. Хоч іноді відчувається, що ми всі звикли до тривог, війни та звуків вибухів, але від того не зменшились потреби армії. Сьогодні ми просимо долучитись до НАШОГО збору на тактичні ліхтарі для МВГ ПВК Центр. Ми знаємо, що навколо сила-силенна різного роду зборів, і самі теж донатимо. Але без вашої допомоги ми не справимось із закриттям власних потреб. Суму збору ставимо 100к. Нам треба ваших 1,5 грн з кожного, щоб його закрити, придбати ліхтарі і збивати до чортів собачих тих літаючих скотиняк. Приєднуйтесь ! Банка Монобанку: send.monobank.ua/jar/9KfXhfEN4F Карта Монобанку : 5375411213508174 Конверт ПриватБанку : www.privat24.ua/send/b4kgv Карта ПриватБанку: 4149499260730674
-
Ну народ 🙆🙆🙆 побував я сьогодні вперше на «Сі-Ен Тауер» прото ваууу.. які масштаби, і це зліпила людина 😳😳😳😳😳🔥👍
-
А може ми тільки почали вказувати ? А раніше (до горя і біди) ми не вказували!!!
-
Ще й більшість українців переходили на мацкальську мову, коли до них говорили на мацкальском. Щоб догодити їм)
-
Звідки українець міг знати «цю» мову, якщо її на території країни не було і не вживали? Ну вже скільки сторіч Ми між собою ведемо сварки та війни за мову, віру і тепер ще додамо територіальну приналежність. Історія нічого не вчить та не обʼєднує нас 😓
-
Думаю, що тоді треба за чисту українську. Без діалектів втч румунського, угорського і польського на заході. Так?)
-
А Ви мабуть дуже старі та проблеми з памʼяттю : період Руїни , створення Греко-Католицької церкви( єдиної в світі) , перша світова ( українець проти українця) , багато прикладів можу з історії навести. Але у Вас тільки радянські часи та Янукович винний
-
не треба так тупити, поцікався у батьків раз сам нічого не знаєш та літературу тематичну почитайте 🤷♂️ Ніякої мовної проблеми не було ніколи в Україні, допоки совіти не почали насаджувати російську мову, закривати українськи школи та переводити університети на російську мову викладання. Та максимально робити імідж російської мови як "городської", а української селянської "відсталої".