Канадський Марк Chat
-
Так, цілком зрозуміло. 🤷🏻
-
-
Ви надзвичайно однобоко трактуєте історичні події. В імперії ввели одну мову- це погано. В Конституції України написано державна мова українська без притискання * це як ? А ну це ж інше? Всю історію, різні країни притискали українців. Але на диво, тільки більшовики ввели в школах українську мову, але в житті та в усіх республіках домінувала російська. І не треба забувати, що історію завжди переписували. Взагалі, треба змінювати багато ст. Конституції а не вводити якісь закони якій їй суперечать.
-
Усім гарного вечору) Є таке питання з приводу PR. Припустимо, людина відпрацювала пів року у Манітобі або Саскечивані і подалась на PR через систему Express Entry(провінція начислила 600 балів). Питання: скільки часу займає отримання цього PR у середньому? Та начислення балів від провінції теж займає якийсь час або ця процедура майже непомітна?
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, якщо мій попередній роботодавець на якого я вже не працюю представив мені форму не T4, a T4S чи можу я подати цю форму на повернення tax?
-
ви точно нічого не плутаєте? 🤣 "Але на диво, тільки більшовики ввели в школах українську мову" 🤣 ви вибрали тактику ганьбитись до кінця своєю необізнаністю? "але в житті та в усіх республіках домінувала російська" і знову брехня! в азійських республіках було зовсім не так. Тому совіти і займались переселенням народів.
-
Ви коли апелюєте то наводити хоч би приклади? Хто ще вводив українську мову на «своїй окупованій території» ? З Вами дискусія не виходить, тільки по одній причині : кляті москалякі, а всі інші хороші. Краще було під османським, польським, німецьким, австрійським гнітом але тільки москалі ображали нас. 🤔