Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора. Хотів запитати за програму виплат по безробіттю у Британській Колумбії. Можливо хтось мав досвід оформлення та знає де і як це можливо зробити ? Дякую.
-
Доборого вечора, хто може підсказати як зв'язатись з властником каналу?
-
Вітаю. Теж хотіла зв'язатися з вами Марк якщо це можливо . Хотіла вашої поради. Дивлюсь ваш канал задоволення,дуже багато інформації і цікаво розповідаєте. Дякую.
-
Нажаль він мабуть нікому не відповідає.
-
Безкоштовна допомога у пошуку роботи 📍Торонто www.jvstoronto.org www.accesemployment.ca www.skillsforchange.org www.ymca.ca www.yes.on.ca www.springboardservices.ca www.costi.org www.newcomerwomen.org www.timeschange.org www.woodgreen.org www.toronto-jobs.org www.careerfoundation.com www.achev.ca
-
Ні ні я прилетів спасти Work Permit
-
Це травел політ був чисто?думав ви вже в Канаді залишитесь
-
Я вже у Чехії в Празі, в Канаду вже так серйозно може в середині літа прилечу 😎
-
Гроші не головна ціль була, але дякую і за це Канаді, харчування і переліт відбив на 100%
-
Ну менше часу буде у вас отримати пр(якщо захочете звісно).Як на мене - кожен місяць на рахунку після відкриття ВП в аеропорті.Тут, я так зрозумів ,не кожен може і за 3 роки відкрити.
-
Таким як я потрібен.І ПР потрібен.Молодь мого зразку летить в Канаду перш за все, щоб почати нове життя в цій країні і отримати (з надією в майбутньому) паспорт громадянина.Звісно ,це ніфіга не легко,але де зараз легко 😄
-
Можливо ще коли будуть давати 3 тисячі, не втратьте можливість 😅
-
Але якщо би летів вже так серйозно до Канади то спробував би до Ванкувера ☺️
-
Та хватить) нікому той ворк перміт не потрібний)