Канадський Марк Chat
-
Ну наприклад : Польща для поляків 🥰 і найсмішніше, що країни знаходяться в ЄС але всі хочуть щоб їм давали гроші та не брати жодних забовязань на себе. Тільки наша нація найголовніша та прекрасніша. А як демографічна ситуація показує, треба брати десь дешеву робочу силу, бо не хочуть розмножуватися або в ЛГБТ щось погано це виходить, хоч і пробують. Колись привозили ( афроамериканці для дешевої праці) а зараз просто можна дати безвіз чи наобіцяти щось але не допустити щоб їхня нація змішувалась з недостойним третім сортом країн.
-
Та вони ніколи, не любили нікого. Тільки себе. Всі їх притискали а вони святі. Так само вже втрапили в скандал із продажем робочих віз для індусів, які приїжджали та розчинялись в ЄС. А взагалі цей маленький клаптик землі під назвою Європа, за свою історію вже не одне тисячоліття вибухав під різними політичними, релігійними, ідеологічними причинам, що вже і не цікаво. Я прихильник Римської імперії. Відайте всі побудовані міста та «ісконі території» Риму 🤣 Як ті самі поляки мали закон під час Речі Посполитої: одна країна, одна мова, одна релігія. Ну що потім з ними зробили сусіди за це….це вже пропустимо. А взагалі яка може бути ксенофобія у другому третьому поколінні до всіх націй. Ну добре ще за росіян, українців та німців. Але що вони робили з арабами ☺️
-
Та коли Вони за традицією заїкались за їхню національну трагедію повʼязану з українцями. Ти їх питаєш: а українці взялись за віли бо Ви їх так любили та поважали, а вони без причини всі разом Вам так віддячили за всі роки? І тут пішов збій в шкільній програмі 🤣 Тому я не розумію і не можу бути толерантною людиною коли в Канаді починають принижувати якусь націю. Як азіати- японці так і європейці вже доказали своє домінування над іншими. Та і тут індіанців цивілізували 😂 а вони не вдячні за це.
-
youtu.be/zseZ8LUtCos?si=aNGI8KFMHPkggl3b
-
Завтра і в неділю проводиться ярмарок. Ми також будемо продавати наші м'ясні вироби. Приходьте, будь ласка, буде дуже багато продавців : великодні паски, писанки, солодощі, вишиванки, сувеніри...
-
Ну так а лозунг Ізраїлю : "Ізраїль для євреїв". Це вже ксенофобія чи ще ні?😁
-
Polska dla Polaków, Anglia dla Anglików , i dla Polaków 😅😅
-
youtu.be/a_8unmA9XnU?si=6ADGAAVeAn77MfK3
-
Маркіяне, ви часом не здогадуєтесь хто є та жінка у вас в Канаді?
-
Назар Мухачов розглядає питання розсипання кровавого зерна між українцями та поляками, вказуючи на олігархів, які отримують прибуток від продажу зерна та зловживання корупцією. Автор також стверджує, що спроби розжадування між українцями та поляками є стратегією кремля, щоб посіяти розбрат. youtu.be/BrCsUotXkHE ПРИЄДНУЙТЕСЬ до Руху "Українська Сила": cutt.ly/9wFDhf0u МАНІФЕСТ Руху "Українська Сила": surl.li/noymr ФБ-сторінка Руху "Українська Сила": www.facebook.com/ukr.syla Контакти Руху: mail [email protected] mob +380 50 024 2470 Долучайтеся в групу інформаційної роботи Руху "Українська Сила" - t.me/+diQ1TGTXez4wZDhi
-
За релігію не приймають. Приймають за походження. Маєш бути сином, внуком чи правнуком єврейської жінки.
-
А я ні 😂
-
Типу на вулиці мороз, опалення повітряне, вологість до 20% дихати досить складно. Може є які лайфхаки?